Ove pionirke plijene pažnju Lozničana

Pionirski „pogon“ Odbojkaškog kluba „Proleter“ iz Loznice ponos je grada na Drini, jer lepotom igre, posvećenosti tom sportu i na treninzima i na utakmicama, plene pažnju publike.

Srbija 03.10.2016 | 17:46
Ove pionirke plijene pažnju Lozničana
Pionirke igraju tako valjano, lepršavo, odgovorno, pa su njihovi treninzi posećeniji nego utakmice nekih sportista u gradu. Odlično su se pripremile za ovu sezonu, što je pokazala i prva utakmica pre nekoliko dana, kada su u Osečini, kao od šale, pobedile svoje vršnjakinje iz tog grada.

Širom Podrinja i Kolubare pokazuju svoj raskošni talenat, ali i kulturan, pristojan, pa i otmen odnos na terenu, ali van njega, a skoro sve mlađane odbojkašice su „odlikašice“ u školi, omiljene u društvu, u gradu koje, kako kažu Olga Banković i Anđelija Jelačić, „svaka pobeda, posebno u gostima, raduje do neba“.

"Ova deca su biser našeg grada, primer kako sport pozitivno utiče na mlade, naravno uz veliku podršku svojih roditelja, trenera", kaže Vidoje Petrović, gradonačelnik Loznice.

"Zato smo u lokalnom budžetu planirali još veću podršku najmlađim sportistima, ali i ostale vidove satisfakcije. Divna deca zaslužuju ne samo pohvale i pažnju, već i punu podršku.

BN televizija (V.M.)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MIHAILO MIKIC

03.10.2016 21:40

Neznam zbog cega se u republikama bivse Jugoslavije toliko puno koriste strane rijeci i izrazi. Vjerovatno ljudi musle kao komunisti da su oni pametniji ako upotrebe umjesto SRBske rijeci neku stranu rijec. Meni ljepse zvuci SRBSKI OMLADINKE negi engleski pionirke!

ODGOVORITE