Нађ завршио у болници кад је чуо за прељубу

Било је то пре пет година. Играо се меч Партизан - Борац на стадиону ЈНА. Клупа Партизана се ускомешала, меч је прекинут. Алберту је нагло позлило, срушио се на земљу, тврди за Курир С. К.

Забава 03.10.2016 | 17:43
Нађ завршио у болници кад је чуо за прељубу
Бившем фудбалеру Алберту Нађу пре пет година, у тренутку кад је сазнао да га тадашња супруга Јелена вара с колегом из клуба, толико је позлило да је усред утакмице на стадион ЈНА дошла Хитна помоћ.

Ово ексклузивно за Курир тврди фудбалски тренер (пуно име и презиме познато редакцији) који је 2011. био на утакмици на којој се Алберт Нађ онесвестио.

"Никад нећу заборавити утакмицу кад је Алберту Нађу позлило. Било је то пре пет година. Играла се утакмица Партизан - Борац на стадиону ЈНА. Одједном се клупа Партизана ускомешала, меч је прекинут. Алберту је нагло позлило, пао је на земљу. Притисак му је ненормално скочио. Не знам тачно ко је позвао Хитну помоћ, али су кола брзо дошла и одвезла га у амбуланту. Сви смо били забринути" сећа се тренер.

Он каже да му је тадашњи голман црно-белих Владимир Стојковић објаснио зашто је Алберт Нађ доживео шок.

"Стојкета сам питао шта се дешава, а он ми је рекао да је Нађ нашао некакве поруке у телефону своје жене и да су те поруке биле од Лоле Смиљанића, његовог колеге из Партизана. Убрзо су се сви окупили и почели да причају о Лоли и Јелени, сви су знали за ту аферу. Можете само да замислите каква је то преписка била. Ја сам баш био затечен јер је Нађ тада био у управи Партизана. Па зар од свих жена тај мали да нађе баш његову?! Човек је могао да умре на терену. Нису то мале ствари", каже овај фудбалски тренер, кога је цела афера о Алберту Нађу и његовој сада већ бившој жени много потресла.

Како смо сазнали од извора блиских Алберту Нађу, он је тог кобног дана 2011. године завршио у болници. Након изласка из здравствене установе, спаковао се и напустио Јелену и децу. Позвали смо Алберта за коментар, али он није желео ништа да коментарише.

Извор: Курир

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Кум

03.10.2016 16:05

Сирота жена..Савремена жена,стуб и огледало породице! Ха ха ха! А сад хоце мало и на ТВ,па мало на Фарму,Парове. Па це да је заваљају у стали на фарми,иза сјена..Ал ста да ради сирота жена,па бори се за своју породицу! Ха ха ха!

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

03.10.2016 16:07

Свима се то дешава само незнате

ОДГОВОРИТЕ
Name

роб

03.10.2016 16:38

Стета никаква а туга велика

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

03.10.2016 17:21

Како се бламира овај тип. Невидјено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахахахаа

03.10.2016 17:28

Све су то курабе мој синко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истинита прица

05.10.2016 04:30

Исповијет засновата на истини. Сада лијепо видите како зигледа цовјек-муз , манипултор и злостављац. Ја сам просла истим брацним зивотним трновитим путем,само сто еј моја судбина била јос теза и јос гора, јер сам зивјела с музем у Њемацкој који ме је тукао из дана у дан,а закљуцавао би ме од самог приземља па све до на треци кат да неби нетко усао у куцу, или да неби ја изасла из куце. Новац и документе би ми све узео тако да нисма могла да с екрецем,а када сам успјела да с еисцупма тада ми је престао да плаца алиментацију за дијете у износу од тадасњих 20 ДМ према томе, ја мислим да је закон пре благ за насилнике и не обвезнике ,или да га у ствари уопце нит не постои. Ја сам пазљиво саслусала унесрецену која је дала изјву код Татјане у емисији Зивот Прица- доцим сватко тко је дзивио и приблизно слицну судбини сватио је да је Јелена изнијела истиниту прицу у Цијелости. Погледај те слуцајеве у задњих пар мјесеци колико је зена , цура , дијеце убијено на просторима еx-Yоу стога с епитам дали је закон доиста у функцији ,или је то само циста фарса од закона.

ОДГОВОРИТЕ