Nađ završio u bolnici kad je čuo za preljubu

Bilo je to pre pet godina. Igrao se meč Partizan - Borac na stadionu JNA. Klupa Partizana se uskomešala, meč je prekinut. Albertu je naglo pozlilo, srušio se na zemlju, tvrdi za Kurir S. K.

Zabava 03.10.2016 | 17:43
Nađ završio u bolnici kad je čuo za preljubu
Bivšem fudbaleru Albertu Nađu pre pet godina, u trenutku kad je saznao da ga tadašnja supruga Jelena vara s kolegom iz kluba, toliko je pozlilo da je usred utakmice na stadion JNA došla Hitna pomoć.

Ovo ekskluzivno za Kurir tvrdi fudbalski trener (puno ime i prezime poznato redakciji) koji je 2011. bio na utakmici na kojoj se Albert Nađ onesvestio.

"Nikad neću zaboraviti utakmicu kad je Albertu Nađu pozlilo. Bilo je to pre pet godina. Igrala se utakmica Partizan - Borac na stadionu JNA. Odjednom se klupa Partizana uskomešala, meč je prekinut. Albertu je naglo pozlilo, pao je na zemlju. Pritisak mu je nenormalno skočio. Ne znam tačno ko je pozvao Hitnu pomoć, ali su kola brzo došla i odvezla ga u ambulantu. Svi smo bili zabrinuti" seća se trener.

On kaže da mu je tadašnji golman crno-belih Vladimir Stojković objasnio zašto je Albert Nađ doživeo šok.

"Stojketa sam pitao šta se dešava, a on mi je rekao da je Nađ našao nekakve poruke u telefonu svoje žene i da su te poruke bile od Lole Smiljanića, njegovog kolege iz Partizana. Ubrzo su se svi okupili i počeli da pričaju o Loli i Jeleni, svi su znali za tu aferu. Možete samo da zamislite kakva je to prepiska bila. Ja sam baš bio zatečen jer je Nađ tada bio u upravi Partizana. Pa zar od svih žena taj mali da nađe baš njegovu?! Čovek je mogao da umre na terenu. Nisu to male stvari", kaže ovaj fudbalski trener, koga je cela afera o Albertu Nađu i njegovoj sada već bivšoj ženi mnogo potresla.

Kako smo saznali od izvora bliskih Albertu Nađu, on je tog kobnog dana 2011. godine završio u bolnici. Nakon izlaska iz zdravstvene ustanove, spakovao se i napustio Jelenu i decu. Pozvali smo Alberta za komentar, ali on nije želeo ništa da komentariše.

Izvor: Kurir

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Kum

03.10.2016 16:05

Sirota žena..Savremena žena,stub i ogledalo porodice! Ha ha ha! A sad hoce malo i na TV,pa malo na Farmu,Parove. Pa ce da je zavaljaju u stali na farmi,iza sjena..Al sta da radi sirota žena,pa bori se za svoju porodicu! Ha ha ha!

ODGOVORITE
Name

pero

03.10.2016 16:07

Svima se to dešava samo neznate

ODGOVORITE
Name

rob

03.10.2016 16:38

Steta nikakva a tuga velika

ODGOVORITE
Name

Dragan

03.10.2016 17:21

Kako se blamira ovaj tip. Nevidjeno.

ODGOVORITE
Name

Hahahahaa

03.10.2016 17:28

Sve su to kurabe moj sinko.

ODGOVORITE
Name

Istinita prica

05.10.2016 04:30

Ispovijet zasnovata na istini. Sada lijepo vidite kako zigleda covjek-muz , manipultor i zlostavljac. Ja sam prosla istim bracnim zivotnim trnovitim putem,samo sto ej moja sudbina bila jos teza i jos gora, jer sam zivjela s muzem u Njemackoj koji me je tukao iz dana u dan,a zakljucavao bi me od samog prizemlja pa sve do na treci kat da nebi netko usao u kucu, ili da nebi ja izasla iz kuce. Novac i dokumente bi mi sve uzeo tako da nisma mogla da s ekrecem,a kada sam uspjela da s eiscupma tada mi je prestao da placa alimentaciju za dijete u iznosu od tadasnjih 20 DM prema tome, ja mislim da je zakon pre blag za nasilnike i ne obveznike ,ili da ga u stvari uopce nit ne postoi. Ja sam pazljivo saslusala unesrecenu koja je dala izjvu kod Tatjane u emisiji Zivot Prica- docim svatko tko je dzivio i priblizno slicnu sudbini svatio je da je Jelena iznijela istinitu pricu u Cijelosti. Pogledaj te slucajeve u zadnjih par mjeseci koliko je zena , cura , dijece ubijeno na prostorima ex-You stoga s epitam dali je zakon doista u funkciji ,ili je to samo cista farsa od zakona.

ODGOVORITE