Кад заболе старе ране: Роси боцка Маркеза...!

Прште варнице! Докторове инсинуације о крађи, Шпанац игнорантски шаље на адресу пошиљаоца.

Остали спортови 04.10.2016 | 13:15
Кад заболе старе ране: Роси боцка Маркеза...!
Сви знају, ма и птичице са грана коко је Валентино Роси прошле сезоне попио шампионску педалу на крају сезоне. Ипак, нешто га ту још увек пецка, или славни Доктор само жели мало да поколеба Марка Маркеза и да га деконцентрише у финишу овогодишње ГП јурњаве за трон.

„Јесте, ја сам покраден“, рекао је Доктор, а Маркез се поново осетио прозваним, јер причало се да је он лично учествовао у завереничком подухвату за атентат на Росијеве шампионске амбиције 2015. Наводно, Марк Маркез и Хорхе Лоренцо су у том периоду сковали заверу како би Доктору преотели титулу. Роси због тога јако дуго није говорио са обојицом, да би се након трагичне погибије Луиса Салома руковао и на само њему својствен начин помирио са Маркезом. За Лоренца зна се, Роси и он се мрзе као пас и мачка!

„То није први пут да он каже неке ствари које обично имају и много тумачења. Јасно је да Валентино има велико искуство на стази, али ово што је сада рекао... Ако је ово једна од игрица, ја не пристајем да је играм, јер на стази се веома лако изгуби фокус. Зато морам да наставим по свом, и да будем концентрисан до краја“, рекао је Марк Маркез коментаришућу Докторове инсинуације упућене, па по свој прилици на његову адресу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар