Брука Гогуе - полиција га ухватила алкохолисаног!

Фудбалер Партизана Седрик Гогуа у редовној саобраћајној контроли у Београду ухваћен са 1,20 промила алкохола у крви. Био у полицији на трежњењу.

Фудбал 03.10.2016 | 19:30
Брука Гогуе - полиција га ухватила алкохолисаног!
Седрик Гогуа, 21-годишњи дефанзивац Партизана који је доведен прошле зиме и најављиван као велико појачање, својим понашањем довео је сопствену каријеру на ивицу!

Пре извесног времена клуб га је дисциплински казнио због учесталог непримереног понашања (незванично: каснио на тренинге, а појављивао се и и у видно алкохолисаном стању!), а протеклог викенда имао је нову непријатну епизоду.

Њега је саобраћајна полиција, у рутинској контроли, ухватила са 1,2 промила алкохола у крви и одвела га је у станицу на трежњење, незванично сазнаје МОНДО у клубу.

Фудбалер, који је добио је надимак "Доминатор" још док је играо у Финској, својим понашањем је себе још пре неког времена удаљио од првог тима.

Гогуа је играо у прва три кола овог првенства, али га после пораза од Војводине у трећем колу, више нема ни у протоколу. Тада је објављено да га је клуб казнио.

"То је казнена мера струке. Он је млад играч, практично дете, и квалитет није споран. Ипак, мора мало да се спусти на земљу, да схвати да није већи од клуба и тако ће придобити поштовање свих нас. Видео је шта је изгубио у дербију и очекујем га ускоро у комбинацији за тим", изјавио је недавно спортски директор Партизана Ивица Илиев након што штоперу из Обале Слоноваче изречена клупска казна.

Како ће се клуб понети према Гогуи, који има четворогодишњи уговор, после најновијег испада - видећемо.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар