Bruka Gogue - policija ga uhvatila alkoholisanog!

Fudbaler Partizana Sedrik Gogua u redovnoj saobraćajnoj kontroli u Beogradu uhvaćen sa 1,20 promila alkohola u krvi. Bio u policiji na trežnjenju.

Fudbal 03.10.2016 | 19:30
Bruka Gogue - policija ga uhvatila alkoholisanog!
Sedrik Gogua, 21-godišnji defanzivac Partizana koji je doveden prošle zime i najavljivan kao veliko pojačanje, svojim ponašanjem doveo je sopstvenu karijeru na ivicu!

Pre izvesnog vremena klub ga je disciplinski kaznio zbog učestalog neprimerenog ponašanja (nezvanično: kasnio na treninge, a pojavljivao se i i u vidno alkoholisanom stanju!), a proteklog vikenda imao je novu neprijatnu epizodu.

Njega je saobraćajna policija, u rutinskoj kontroli, uhvatila sa 1,2 promila alkohola u krvi i odvela ga je u stanicu na trežnjenje, nezvanično saznaje MONDO u klubu.

Fudbaler, koji je dobio je nadimak "Dominator" još dok je igrao u Finskoj, svojim ponašanjem je sebe još pre nekog vremena udaljio od prvog tima.

Gogua je igrao u prva tri kola ovog prvenstva, ali ga posle poraza od Vojvodine u trećem kolu, više nema ni u protokolu. Tada je objavljeno da ga je klub kaznio.

"To je kaznena mera struke. On je mlad igrač, praktično dete, i kvalitet nije sporan. Ipak, mora malo da se spusti na zemlju, da shvati da nije veći od kluba i tako će pridobiti poštovanje svih nas. Video je šta je izgubio u derbiju i očekujem ga uskoro u kombinaciji za tim", izjavio je nedavno sportski direktor Partizana Ivica Iliev nakon što štoperu iz Obale Slonovače izrečena klupska kazna.

Kako će se klub poneti prema Gogui, koji ima četvorogodišnji ugovor, posle najnovijeg ispada - videćemo.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar