Муслин доводи "Орлове" у Републику Српску!

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин најавио је приликом боравка у Бијељини да је долазак "орлова" у Републику Српску добра идеја, с обзиром да са ове стране Дрине Србија има армију навијача.

Фудбал 04.10.2016 | 13:30
Муслин доводи "Орлове" у Републику Српску!
Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин у друштву потпредсједника Фудбалског савеза Србије (ФСС) Горана Буњевчевића био је гост Радника и првог човјека бијељинског клуба Младена Крстајића.

Кормилар "орлова" гледао је меч Радника и Жељезничара, у којем су гости славили 2:1.

"Дошли смо да подржимо члана нашег стручног штаба. Упркос поразу, видимо да је Радник напредовао и у клубу јасно знају шта желе. Желимо им срећу у будућности", рекао је Муслин за "ЕуроБлиц", те додао да има велику жељу да репрезентацију Србије доведе у Републику Српску.

"Гледаћемо да урадимо нешто око тога. Предсједник ФСС Славиша Кокеза је такође желио да дође у Бијељину, али је долазак морао да откаже због службеног пута. Долазак репрезентације у РС је добра идеја, јер имамо доста навијача из Републике Српске који нас прате и с том утакмицом бисмо им се барем мало одужили за подршку. Волим да дођем међу пријатеље", нагласио се селектор Србије.

Муслин је увјерен да ће "орлови" коначно наступити на једном великом такмичењу.

"Ми смо на новом почетку. Надам се да ћемо у наредним мечевима бити ефикаснији и играти све боље. То очекујем већ против Молдавије и Аустрије. Наду да ћемо се пласирати у Русију дају ми играчи, њихов квалитет, али и одличан однос који имају према обавезама на тренинзима, као и жеља да изборе пласман на Мундијал", закључио је Муслин.

КРСТАЈИЋ

Члан стручног штаба репрезентације Србије и предсједник Радника Младен Крстајић задовољан је напретком Бијељинаца. "Направили смо дугорочан план, а то је стабилизација клуба на пет година и сваке године напредујемо. Ове сезоне смо рано кренулу због Европе, па су осцилације нормалне", истакао је Крстајић.

Србија је на отварању квалификација за Мундијал 2018. ремизирала са Ирском 2:2 у Београду, а наредни меч игра у четвртак у гостима против Молдавије.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар