СП - Муслин: Много смо урадили и то се види на терену!

Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је да је Молдавија аутсајдер, али да се његова екипа неће опустити.

Фудбал 03.10.2016 | 16:00
СП - Муслин: Много смо урадили и то се види на терену!
Србија жели да освоји свих шест бодова из две предстојеће утакмице у квалификацијама за Светско првенство 2018. године.

"Сваки меч је важан, први следећи је најважнији. Ми бисмо ишли на победу и да смо победили Ирску у прошлом колу, не бисмо се опустили и ишли на нулу у Молдавији. Немамо посебан притисак, знамо да морамо да побеђујемо. Надам се да ћемо још боље одиграти него против Ирске, јер смо из утакмице у утакмицу играли све боље. Осим резултата против Ирске све је било позитивно и надам се да ће игра и резултат против Молдавије бити позивница навијачима да нас подрже против Аустрије", рекао је Муслин новинарима у Старој Пазови.

Фудбалери Србије окупили су се данас у Старој Пазови поводом припрема за утакмице у Молдавији, 6. октобра и три дана касније у Београду против Аустрије, у квалификацијама за Светско првенство у Русији.

Муслин је рекао да се још нису сви играчи одазвали, пошто ће неки због обавеза у клубовима доћи нешто касније. Он је навео да Александар Игњовски неће бити у конкуренцији за предстојеће утакмице због темепратуре и стомачног вируса. Такође, неће играти ни Слободан Рајковић, који је сломио нос и задобио потрес мозга играјући за Палермо у италијанској лиги.

Муслин је рекао да ће формација остати иста и да неће бити много промена у саставу у односу на утакмицу са Ирском, у којој је Србија одиграла 2:2 у Београду у првом колу.

"Молдавија је аутсајдер. Анализирали смо је и сада ћемо то представити играчима. Мислим да смо до сада много урадили, а то се видело на терену што се тиче игре. Играчи сада морају да се опораве од пута и утакмица које су играли за викенд. Имаћемо времена, иако су две утакмице у три дана", рекао је он.

Упитан да ли би био задовољан са четири бода из две утакмице, Муслин је рекао: "Био бих задовољан са шест бодова".

Селектор је додао да га ниједан играч није забринуо, пошто су неки играли више неки мање, што је "наша реалност".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар