SP - Muslin: Mnogo smo uradili i to se vidi na terenu!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da je Moldavija autsajder, ali da se njegova ekipa neće opustiti.

Fudbal 03.10.2016 | 16:00
SP - Muslin: Mnogo smo uradili i to se vidi na terenu!
Srbija želi da osvoji svih šest bodova iz dve predstojeće utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

"Svaki meč je važan, prvi sledeći je najvažniji. Mi bismo išli na pobedu i da smo pobedili Irsku u prošlom kolu, ne bismo se opustili i išli na nulu u Moldaviji. Nemamo poseban pritisak, znamo da moramo da pobeđujemo. Nadam se da ćemo još bolje odigrati nego protiv Irske, jer smo iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje. Osim rezultata protiv Irske sve je bilo pozitivno i nadam se da će igra i rezultat protiv Moldavije biti pozivnica navijačima da nas podrže protiv Austrije", rekao je Muslin novinarima u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Srbije okupili su se danas u Staroj Pazovi povodom priprema za utakmice u Moldaviji, 6. oktobra i tri dana kasnije u Beogradu protiv Austrije, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Muslin je rekao da se još nisu svi igrači odazvali, pošto će neki zbog obaveza u klubovima doći nešto kasnije. On je naveo da Aleksandar Ignjovski neće biti u konkurenciji za predstojeće utakmice zbog temeprature i stomačnog virusa. Takođe, neće igrati ni Slobodan Rajković, koji je slomio nos i zadobio potres mozga igrajući za Palermo u italijanskoj ligi.

Muslin je rekao da će formacija ostati ista i da neće biti mnogo promena u sastavu u odnosu na utakmicu sa Irskom, u kojoj je Srbija odigrala 2:2 u Beogradu u prvom kolu.

"Moldavija je autsajder. Analizirali smo je i sada ćemo to predstaviti igračima. Mislim da smo do sada mnogo uradili, a to se videlo na terenu što se tiče igre. Igrači sada moraju da se oporave od puta i utakmica koje su igrali za vikend. Imaćemo vremena, iako su dve utakmice u tri dana", rekao je on.

Upitan da li bi bio zadovoljan sa četiri boda iz dve utakmice, Muslin je rekao: "Bio bih zadovoljan sa šest bodova".

Selektor je dodao da ga nijedan igrač nije zabrinuo, pošto su neki igrali više neki manje, što je "naša realnost".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar