Мићић потврдио синоћ објављену побједу

Кандидат Савеза за промјене за градоначелника Бијељине Мићо Мићић прогласио је и данас побједу на локалним изборима истичући да је његова предност у односу на противкандидата Златка Максимовића 547 гласова.

Република Српска 03.10.2016 | 22:40
Мићић потврдио синоћ објављену побједу
Синоћ објављена побједа данас је и потврђена. На основу свих пребројаних листића и записника које Српска демократска странка у Бијељини има, градоначелник ће и даље бити Мићо Мићић, саопштено је на конференцији за новинаре.

Предност од 547 гласова је сасвим довољна за побједу, рекао је Мићић, истичући и да СДС као странка има више гласова и од СНСД-а и од ПДП-а, који су, каже он, друга и трећа политичка партија.

“Занимљиво је да ћемо имати више једног одборника. Имали смо осам, сад ћемо имати девет, значи поправили смо се”, рекао је Мићић.

У потпуности сигуран у побједу, он је исакао да око 600 гласова који буду стигли из иностранства не могу ништа промијенити.

Мићић је најавио да већ за неколико дана креће у формирање нове власти у граду и да ће разговарати са свима осим, како је рекао, са издајницима.

Истакао је да ће скупштинска већина бити формирана од успјешних и јаких људи који ће Семберији дати огроман напередак.

БН телевизија