Mićić potvrdio sinoć objavljenu pobjedu

Kandidat Saveza za promjene za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić proglasio je i danas pobjedu na lokalnim izborima ističući da je njegova prednost u odnosu na protivkandidata Zlatka Maksimovića 547 glasova.

Republika Srpska 03.10.2016 | 22:40
Mićić potvrdio sinoć objavljenu pobjedu
Sinoć objavljena pobjeda danas je i potvrđena. Na osnovu svih prebrojanih listića i zapisnika koje Srpska demokratska stranka u Bijeljini ima, gradonačelnik će i dalje biti Mićo Mićić, saopšteno je na konferenciji za novinare.

Prednost od 547 glasova je sasvim dovoljna za pobjedu, rekao je Mićić, ističući i da SDS kao stranka ima više glasova i od SNSD-a i od PDP-a, koji su, kaže on, druga i treća politička partija.

“Zanimljivo je da ćemo imati više jednog odbornika. Imali smo osam, sad ćemo imati devet, znači popravili smo se”, rekao je Mićić.

U potpunosti siguran u pobjedu, on je isakao da oko 600 glasova koji budu stigli iz inostranstva ne mogu ništa promijeniti.

Mićić je najavio da već za nekoliko dana kreće u formiranje nove vlasti u gradu i da će razgovarati sa svima osim, kako je rekao, sa izdajnicima.

Istakao je da će skupštinska većina biti formirana od uspješnih i jakih ljudi koji će Semberiji dati ogroman naperedak.

BN televizija