Стевановић: Грађани нам вјерују

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић изјавио је да је његова побједа на локалним изборима била очекивана, али да је изборни резултат, којим су му грађани дали повјерење, премашио и та очекивања.

Република Српска 03.10.2016 | 08:59
Стевановић: Грађани нам вјерују
"Захваљујем грађанима за подршку којом су показали да је побједа освојена са 80 одсто гласова, што је више него сигурно да нам људи вјерују", рекао је новинарима Стевановић, након првих прелиминарних и непотпуних изборних резултата Граске изборне комисије /ГИК/.

Он је навео да је импозантан и резултат СНСД-а за одборничку листу за Скупштину града Зворника, додајући да ће резултати избора показати да је СНСД добио више одборничких мандата у односу на претходне изборе.

Истичући да су и коалициони партнери ДНС и СП повећали број гласова за одборничку листу у Скупштини града, Стевановић је захвалио коалиционим партнерима за сарадњу и подршку, као и свима који су допринијели да избори прођу у здравој и демократској атмосфери.

"У наредне четири године наставићемо започете инвестиционе пројекте, ствараћемо стабилнији политички амбијент и радити на довођењу нових инвеститора", рекао је Стевановић и нагласио да је Зворник једини град који тренутно има три инвестициона пројекта гдје ће бити више од 300 нових радних мјеста до краја ове и половине идуће године.

Он је подсјетио да је Зворник једини и први град на овим просторима у којем се предузетничке радње региструју за један дан, уз друге повољности које се односе на ослобађање плаћања разних такси.

"Свакоме ко жели да отвара бизнис на нашим просторима додјељујемо референта и све његове административне обавезе извршавамо ми, а све с циљем да поједноставимо поступак за људе који овдје долазе да би започели бизнис и запослили Зворничане", нагласио је Стевановић.

Он је додао да је ових дана једна компанија свјетских размјера купила земљиште, што је прва гринфилд инвестиција у Зворнику.

"Идемо даље, радићемо и морамо оправдати повјерење грађана које смо добили. Можда је ово међу најубједљивијим изборним резултатима у Републици Српској, можда и у БиХ, али ми се тиме не оптерећујемо, наш циљ је била изборна побједа наше одборничке листе и моја као кандидата наше коалиције, успјели смо у томе и идемо даље", рекао је Стевановић.

Према непотпуним подацима ГИК Зворник, кандидат СНСД-а, ДНС-а и СП за градоначеника Зворника Зоран Стевановић освијио је 21.376 гласова, од 31.231 колико је изашло на биралишта.

На гласање је изашало 61 одсто од укупног бирачког тијела које броји 50.269 грађана са правом гласа.

Извор: Срна

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Зворник

03.10.2016 08:18

Па кад добијаш паре из буџета као од шале.Тамо гдје су сдс начелници нема пара из буџета јер тако Додо влада у РС. Не хвали се све се зна,како функционишете ниси открио топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

03.10.2016 08:34

Како ти послује фирма са Дејаном Илићем из Роћевића?

Name

Сир Оливер

03.10.2016 09:43

Еникон ради пуном паром, а сувласници су и Проинтера. Посао цвјета!

Name

сармиц

03.10.2016 08:38

Јадан ли је народ који таквог бира.Ти само мозес добро јест,а познато нам је специјалитет сарма и то у двоцифреном броју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рофољуб

03.10.2016 09:07

Онај који добро једе:сигурно и добро....влада!Поздрав Побједнику!

Name

Дз-Голуб

03.10.2016 10:13

Цеститке Зорану, није моја опција, његова побједа је резултат лосе опизиције у зв, ако је уопсте има.Савез за промјене у ауту.

ОДГОВОРИТЕ