Фоча: Радисаву Машићу још један мандат

Кандидат СНСД-а за начелника општине Фоча Радисав Машић добио је највећи број гласова на локалним изборима, па ће и у наредне четири године остати на овој функцији.

Република Српска 02.10.2016 | 23:03
Фоча: Радисаву Машићу још један мандат
Према подацима изборних штабова, Машић је освојио око 45 одсто гласова, док је за кандидата СРС Републике Српске Здравка Крсмановића гласало око 35 одсто бирача.

Кандидат СДС-а Миливоје Достић добио је повјерење око 18 одсто гласача.

Машић је поручио да је ово повјерење грађана доказ да је добро радио у протекле четири године, а истовремено и велика обавеза да оствари очекивања грађана.

Крсмановић је признао је пораз и честитао побједу СНСД-у.

Он је рекао да је кључни разлог његовог пораза то што је Савез за промјене ишао са два кандидата, те да је СДС пресудио изборе у Фочи.

Срна

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хиперион

02.10.2016 21:28

Прије 7 дана када сам исао да гласам на гласацком мјесту ја и 3 баке а данас једва продјох поред истог мјеста од симпатизера странака .Мозда и то неста говори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговина

03.10.2016 13:32

херцеговина је рекла своје.. ово је све резултат кокетирања са муслиманима појединих из савеза за промјене. Крсмановиц би добио изборе само да је цутао око референдума, али својим иступима и призивањем американаца да интервенису против Додика због референдума је сам себи скоцио у стомак.

ОДГОВОРИТЕ