Foča: Radisavu Mašiću još jedan mandat

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Foča Radisav Mašić dobio je najveći broj glasova na lokalnim izborima, pa će i u naredne četiri godine ostati na ovoj funkciji.

Republika Srpska 02.10.2016 | 23:03
Foča: Radisavu Mašiću još jedan mandat
Prema podacima izbornih štabova, Mašić je osvojio oko 45 odsto glasova, dok je za kandidata SRS Republike Srpske Zdravka Krsmanovića glasalo oko 35 odsto birača.

Kandidat SDS-a Milivoje Dostić dobio je povjerenje oko 18 odsto glasača.

Mašić je poručio da je ovo povjerenje građana dokaz da je dobro radio u protekle četiri godine, a istovremeno i velika obaveza da ostvari očekivanja građana.

Krsmanović je priznao je poraz i čestitao pobjedu SNSD-u.

On je rekao da je ključni razlog njegovog poraza to što je Savez za promjene išao sa dva kandidata, te da je SDS presudio izbore u Foči.

Srna

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Hiperion

02.10.2016 21:28

Prije 7 dana kada sam isao da glasam na glasackom mjestu ja i 3 bake a danas jedva prodjoh pored istog mjesta od simpatizera stranaka .Mozda i to nesta govori.

ODGOVORITE
Name

hercegovina

03.10.2016 13:32

hercegovina je rekla svoje.. ovo je sve rezultat koketiranja sa muslimanima pojedinih iz saveza za promjene. Krsmanovic bi dobio izbore samo da je cutao oko referenduma, ali svojim istupima i prizivanjem amerikanaca da intervenisu protiv Dodika zbog referenduma je sam sebi skocio u stomak.

ODGOVORITE