Тениски спектакл познатих код Новака...!

Хуманост, пријатељство, фер-плеј и врхунске спортске вредности обележили су 15. издање Порше тениског турнира познатих и 10. Атлас мини тенис опена за децу до 10 година.

Тенис 03.10.2016 | 16:15
Тениски спектакл познатих код Новака...!
И ово издање биће упамћено по забавим, драматичним мечевима и великом одзиву учесника и поклоника тениса у тениском амбијенту тениског центра Новак!

Инспирисани учесници, чији мечеви су често одлучени нијансама, пружили су велику подршку реализацији хуманитарног фонда – и овога пута посвећеног Удружењу града Београда за борбу против диабетеса – Плави круг. Град Београд је и ове године подржао програмске акције турнира, док је дубл парове високих представника градске управе предводио градоначелник Београда, Синиша Мали.

Многобројни учесници, међу којима су највећу пажњу побудили Милан Калинић, Гаги Јовановић, Ненад Јестровић, Жика и Јелена Зана, Филип Милетић, Милан Бошковић, Ниггор, Александар Гајшек, и многи други, једва чекају нови сусрет да се друже и укрсте рекете, и обећавају да ће се још боље припремити за следећи турнир.

Трофеје победницима и награде похваљеним играчима на церемонији доделе турнира уручио је његов званични промотер – селектор тениске репрезентације Србије Богдан Обрадовић, који је и ове јесени похвалио турнир на ширењу позитивних вредности тениса као спорта и културе међу поклоницима "белог спорта" у нашој земљи!

РЕЗУЛТАТИ ФИНАЛА:

Женски сингл: Адриана Чортан - Тања Петровић 6:0

Мушки сингл: Милан Бошковић - Александар Гајшек 7:3

Мушки дубл: Влада Перовић / Горан Радовић Кенгур - Срећко Јарић / Андреј Кулунџић 6:1

Атлас мини тенис опен: Никола Павловић - Алекса Марић 10: 7

Играч који је највише напредовао: Славкони

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар