Teniski spektakl poznatih kod Novaka...!

Humanost, prijateljstvo, fer-plej i vrhunske sportske vrednosti obeležili su 15. izdanje Porše teniskog turnira poznatih i 10. Atlas mini tenis opena za decu do 10 godina.

Tenis 03.10.2016 | 16:15
Teniski spektakl poznatih kod Novaka...!
I ovo izdanje biće upamćeno po zabavim, dramatičnim mečevima i velikom odzivu učesnika i poklonika tenisa u teniskom ambijentu teniskog centra Novak!

Inspirisani učesnici, čiji mečevi su često odlučeni nijansama, pružili su veliku podršku realizaciji humanitarnog fonda – i ovoga puta posvećenog Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa – Plavi krug. Grad Beograd je i ove godine podržao programske akcije turnira, dok je dubl parove visokih predstavnika gradske uprave predvodio gradonačelnik Beograda, Siniša Mali.

Mnogobrojni učesnici, među kojima su najveću pažnju pobudili Milan Kalinić, Gagi Jovanović, Nenad Jestrović, Žika i Jelena Zana, Filip Miletić, Milan Bošković, Niggor, Aleksandar Gajšek, i mnogi drugi, jedva čekaju novi susret da se druže i ukrste rekete, i obećavaju da će se još bolje pripremiti za sledeći turnir.

Trofeje pobednicima i nagrade pohvaljenim igračima na ceremoniji dodele turnira uručio je njegov zvanični promoter – selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović, koji je i ove jeseni pohvalio turnir na širenju pozitivnih vrednosti tenisa kao sporta i kulture među poklonicima "belog sporta" u našoj zemlji!

REZULTATI FINALA:

Ženski singl: Adriana Čortan - Tanja Petrović 6:0

Muški singl: Milan Bošković - Aleksandar Gajšek 7:3

Muški dubl: Vlada Perović / Goran Radović Kengur - Srećko Jarić / Andrej Kulundžić 6:1

Atlas mini tenis open: Nikola Pavlović - Aleksa Marić 10: 7

Igrač koji je najviše napredovao: Slavkoni

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar