АБА - Лазић: Биће тешко против Цедевите!

Кошаркаш Црвене звезде Бранко Лазић рекао је да Цедевита у Београд долази са додатним мотивом, после пораза од Будућности, због чега очекује доста тежак дуел.

Кошарка 03.10.2016 | 14:45
АБА - Лазић: Биће тешко против Цедевите!
"Биће теже него што се мисли јер је Цедевита у првом колу неочекивано изгубила од Будућности. У Београд долазе максимално мотивисани како би исправили кикс, али даћемо све од себе да забележимо другу победу", рекао је Лазић новинарима на Сава Променади, где се дружио са основцима и учествовао у спортском програму.

Заменик капитена црвено-белих истакао је да Црвена звезда жели да искористи повољан распоред на почетку регионалног такмичења, јер ће у прва четири кола одиграти три дуела на свом терену, после МЗТ-а биће домаћини Цедевити и Мега Лексу, и гостовати у Задру.

"Желимо да да искористимо распоред и победама на најбољи начин дочекамо наступ у Евролиги, иако тренутно не размишљамо о њој. Као и увек, идемо корак по корак".

Борбени бек се кратко осврнуо на убедљив тријумф против МЗТ-а у "Пиониру", додавши да није очекивао лак посао.

"Добили смо неочекивано великом разликом. Једва смо дочекали да се заврши припремни период и почне сезона. Сада иде онај најбољи део, а то су утакмице, надам се да ћемо имати успешну сезону", закључио је Лазић.

Утакмица 2. кола АБА лиге између Црвене звезде и Цедевите игра се у понедељак од 21 час.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар