ABA - Lazić: Biće teško protiv Cedevite!

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da Cedevita u Beograd dolazi sa dodatnim motivom, posle poraza od Budućnosti, zbog čega očekuje dosta težak duel.

Košarka 03.10.2016 | 14:45
ABA - Lazić: Biće teško protiv Cedevite!
"Biće teže nego što se misli jer je Cedevita u prvom kolu neočekivano izgubila od Budućnosti. U Beograd dolaze maksimalno motivisani kako bi ispravili kiks, ali daćemo sve od sebe da zabeležimo drugu pobedu", rekao je Lazić novinarima na Sava Promenadi, gde se družio sa osnovcima i učestvovao u sportskom programu.

Zamenik kapitena crveno-belih istakao je da Crvena zvezda želi da iskoristi povoljan raspored na početku regionalnog takmičenja, jer će u prva četiri kola odigrati tri duela na svom terenu, posle MZT-a biće domaćini Cedeviti i Mega Leksu, i gostovati u Zadru.

"Želimo da da iskoristimo raspored i pobedama na najbolji način dočekamo nastup u Evroligi, iako trenutno ne razmišljamo o njoj. Kao i uvek, idemo korak po korak".

Borbeni bek se kratko osvrnuo na ubedljiv trijumf protiv MZT-a u "Pioniru", dodavši da nije očekivao lak posao.

"Dobili smo neočekivano velikom razlikom. Jedva smo dočekali da se završi pripremni period i počne sezona. Sada ide onaj najbolji deo, a to su utakmice, nadam se da ćemo imati uspešnu sezonu", zaključio je Lazić.

Utakmica 2. kola ABA lige između Crvene zvezde i Cedevite igra se u ponedeljak od 21 čas.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar