ПЛ: Јунајтед на бизаран начин испустио побједу против Стоука!

Мурињовог Манчестера се више нико не плаши! Није пао ни фењераш из Стоука, Де Хеа нови трагичар Олд Трафорда! Екипа Марка Хјуза искористила конфузну реакцију шпанског чувара мреже и преко сналажљивог Џоаа Алена дошли до великог бода, можда и преломног када је у питању наставак сезоне - 1:1.

Фудбал 02.10.2016 | 15:15
ПЛ: Јунајтед на бизаран начин испустио побједу против Стоука!
Навијачи Манчестер јунајтеда надали су се да ће доласком Жозеа Муриња Театром снова почети на теку мед и млеко, али такве слике нема на почетку сезоне. Заоставштина Луја ван Гала је очигледно оствила огроман траг, па ће престалице Црвених ђавола на нека лепшта времена морати да сечекају још неко време. Стоук је од почетка сезоне само два пута успео да освоји по један бод, а то му је успело и овог поподнева против неубедљивог Манчестер јунајтеда - 1:1 (0:0).

Чинило се да ће гол Антонија Марсијала из 69. минута, само три минута након што је ушао у игру, бити довољан да Мурињов тим освоји бодове који би га барем на кратко довели до треће позиције на табели, али од тога није било ништа. Играчи Стоука су искористили конфузну реакцију Давида де Хее из 82. минута и преко сналажљивог Џоаа Алена дошли до великог бода, можда и преломног када је у питању наставак сезоне.

Поново је су играчи Јунајтеда деловали тромо и споро. Везном реду, којим су предводилиПогба, Ерера и Мата, поново је неостајало креације, одлучнијег додавања, конкретнијег шута, а крилним нападачима Рашфорду и Лингарду довољно пробојности, па је Ибрахимовић у првих 45 минута деловао готово одсечено од остатка тима.

То је у наставу полако почело да се мења, а потпуно је промењено уласцима Марсијалаи Рунија, чија је акција из 69. минута донела жељени погодак, али не и још један који би у решио питање победника. Овако, Стоук је сачекао своју прву прилику и дошао до огромног, пре свега, мотивационог капитала.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА - 7. КОЛО:

Петак:

Евертон – Кристал Палас 1:1 (1:0)
/Лукаку 35 – Бентеке 50/

Субота:

Свонси – Ливерпул 1:2 (1:0)
/Фер 8 – Фирмино 54, Миленер 84 пен/

Хал – Челси 0:2 (0:0)
/Вилијан 61, Коста 67/

Сандерленд – Вест Бромвич 1:1 (0:1)
/Ван Анхолт 83 - Шадли 35/

Вотфорд – Борнмаут 2:2 (0:1)
/Дини 50, Саксес 65 - Вилсон 31, Кинг 62/

Вест Хем - Милдзбро 1:1 (0:0)
/Паје 57 - Стуани 51/

Недеља:

Манчестер Јунајтед – Стоук 1:1 (0:0)
/Марсијал 69 - Ален 82/

15.15 Лестер – Саутемптон
15.15 Тотенхем – Манчестер Сити
17.30 Барнли – Арсенал

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар