PL: Junajted na bizaran način ispustio pobjedu protiv Stouka!

Murinjovog Mančestera se više niko ne plaši! Nije pao ni fenjeraš iz Stouka, De Hea novi tragičar Old Traforda! Ekipa Marka Hjuza iskoristila konfuznu reakciju španskog čuvara mreže i preko snalažljivog Džoaa Alena došli do velikog boda, možda i prelomnog kada je u pitanju nastavak sezone - 1:1.

Fudbal 02.10.2016 | 15:15
PL: Junajted na bizaran način ispustio pobjedu protiv Stouka!
Navijači Mančester junajteda nadali su se da će dolaskom Žozea Murinja Teatrom snova početi na teku med i mleko, ali takve slike nema na početku sezone. Zaostavština Luja van Gala je očigledno ostvila ogroman trag, pa će prestalice Crvenih đavola na neka lepšta vremena morati da sečekaju još neko vreme. Stouk je od početka sezone samo dva puta uspeo da osvoji po jedan bod, a to mu je uspelo i ovog popodneva protiv neubedljivog Mančester junajteda - 1:1 (0:0).

Činilo se da će gol Antonija Marsijala iz 69. minuta, samo tri minuta nakon što je ušao u igru, biti dovoljan da Murinjov tim osvoji bodove koji bi ga barem na kratko doveli do treće pozicije na tabeli, ali od toga nije bilo ništa. Igrači Stouka su iskoristili konfuznu reakciju Davida de Hee iz 82. minuta i preko snalažljivog Džoaa Alena došli do velikog boda, možda i prelomnog kada je u pitanju nastavak sezone.

Ponovo je su igrači Junajteda delovali tromo i sporo. Veznom redu, kojim su predvodiliPogba, Erera i Mata, ponovo je neostajalo kreacije, odlučnijeg dodavanja, konkretnijeg šuta, a krilnim napadačima Rašfordu i Lingardu dovoljno probojnosti, pa je Ibrahimović u prvih 45 minuta delovao gotovo odsečeno od ostatka tima.

To je u nastavu polako počelo da se menja, a potpuno je promenjeno ulascima Marsijalai Runija, čija je akcija iz 69. minuta donela željeni pogodak, ali ne i još jedan koji bi u rešio pitanje pobednika. Ovako, Stouk je sačekao svoju prvu priliku i došao do ogromnog, pre svega, motivacionog kapitala.

PREMIJER LIGA - 7. KOLO:

Petak:

Everton – Kristal Palas 1:1 (1:0)
/Lukaku 35 – Benteke 50/

Subota:

Svonsi – Liverpul 1:2 (1:0)
/Fer 8 – Firmino 54, Milener 84 pen/

Hal – Čelsi 0:2 (0:0)
/Vilijan 61, Kosta 67/

Sanderlend – Vest Bromvič 1:1 (0:1)
/Van Anholt 83 - Šadli 35/

Votford – Bornmaut 2:2 (0:1)
/Dini 50, Sakses 65 - Vilson 31, King 62/

Vest Hem - Mildzbro 1:1 (0:0)
/Paje 57 - Stuani 51/

Nedelja:

Mančester Junajted – Stouk 1:1 (0:0)
/Marsijal 69 - Alen 82/

15.15 Lester – Sautempton
15.15 Totenhem – Mančester Siti
17.30 Barnli – Arsenal

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar