Мишко Ражнатовић: Квинсију је Звезда уручила казну дан послије операције!

Мислио је да ће му клуб опростити. "Други проблем је то што му за време боравка у Београду нико није ништа говорио о евентуалном кажњавању, те је био прилично изненађен када је добио решење о казни, неких шест месеци након учињеног прекршаја", рекао је познати менаџер.

Кошарка 02.10.2016 | 20:15
Мишко Ражнатовић: Квинсију је Звезда уручила казну дан послије операције!
Одлука донедавног кошаркаша Црвене звезде Квинсија Милера да се обрати јавности и на видело изнесе да му Црвена звезда „дугује“ 65.000 долара и да је због тога разочаран уздрмала је страсти у кошаркашкој Србији. 

Недуго затим испоставило се да је један од најбољих америчких кошаркаша у историји клуба с Малог Калемегдана без поменуте суме заправо остао јер је прекршио клупски правилник. А његов менаџер Мишко Ражнатовић је у разговору за Блиц до детаља објаснио о чему се заправо ради.

"Квинси Милер је прекршио врло јасно дефинисан члан да играч нема право да у ситним часовима буде ван куће, као ни да конзумира алкохолна пића, ма колико она блага била. То је и њему јасно. Он је веома добар момак, али је прилично детињаст, те је рачунао да ће му клуб опростити казну, рачунајући на игре које је пружао и заслуге у трофејима који су освојени", почео је најпознатији кошаркашки менаџер Европе причу за Блиц и наставио:

"Други проблем је то што му за време боравка у Београду нико није ништа говорио о евентуалном кажњавању, те је био прилично изненађен када је добио решење о казни, неких шест месеци након учињеног прекршаја. Стога је одреаговао на непримерен начин јер, по мени, неспоразуми између клубова и играча се решавају у одређеним форумима и уз одређене процедуре, без учешћа јавности и социјалних мрежа".

Али, на то се надовезала још једна ствар...

"Наравно, и његова здравствена ситуација, односно операција менискуса, којој је био подвргнут дан пре добијања решења о казни".

Осим о целој збрци насталој са случајем Квинсија Милера, Ражнатовић је говорио и о амбицијама Мега Лекса у новој сезони.

"Мега нема потенцијал да узме титулу у АБА лиги. Идеалан сценарио био би поновљени плеј-оф АБА лиге, финале Купа и оно што је посебно важно - да клуб проба да по први пут игра финале српског плеј-офа. То досад клубу није пошло за руком. Посебан део сезоне за Мегу је онај који ми у шали називамо 'овертајм'. Ради се о НБА драфту, крајем јуна 2017. године. Постављени су неки стандарди и можда од највеће важности да се у том сегменту настави с успесима из претходних година".

О дометима Црвене звезде у Евролиги?

"Нови формат ЕЛ не иде у прилог клубовима с мањим буџетима, а Звездин буџет један је од најмањих. По мени, биће истински подвиг ако успеју да се нађу у ТОП 8, шансе нису превелике. Волео бих да ме резултати демантују".

Може ли Партизан до трофеја после три године?

"У овом тренутку два-три тима делују знатно јаче од Партизана у АБА лиги, али лига је тек почела, тако да је тешко предвидети, уз назнаку да не треба заборавитида Партизан има невероватну подршку навијача, која знатно утиче на резултате. Што се тиче српских такмичења у овом тренутку немогуће је било шта озбиљније рећи јер се не знају састави у којима ће тимови наступити за Куп и првенство", закључак је Ражнатовића у разговору заБлиц.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар