Miško Ražnatović: Kvinsiju je Zvezda uručila kaznu dan poslije operacije!

Mislio je da će mu klub oprostiti. "Drugi problem je to što mu za vreme boravka u Beogradu niko nije ništa govorio o eventualnom kažnjavanju, te je bio prilično iznenađen kada je dobio rešenje o kazni, nekih šest meseci nakon učinjenog prekršaja", rekao je poznati menadžer.

Košarka 02.10.2016 | 20:15
Miško Ražnatović: Kvinsiju je Zvezda uručila kaznu dan poslije operacije!
Odluka donedavnog košarkaša Crvene zvezde Kvinsija Milera da se obrati javnosti i na videlo iznese da mu Crvena zvezda „duguje“ 65.000 dolara i da je zbog toga razočaran uzdrmala je strasti u košarkaškoj Srbiji. 

Nedugo zatim ispostavilo se da je jedan od najboljih američkih košarkaša u istoriji kluba s Malog Kalemegdana bez pomenute sume zapravo ostao jer je prekršio klupski pravilnik. A njegov menadžer Miško Ražnatović je u razgovoru za Blic do detalja objasnio o čemu se zapravo radi.

"Kvinsi Miler je prekršio vrlo jasno definisan član da igrač nema pravo da u sitnim časovima bude van kuće, kao ni da konzumira alkoholna pića, ma koliko ona blaga bila. To je i njemu jasno. On je veoma dobar momak, ali je prilično detinjast, te je računao da će mu klub oprostiti kaznu, računajući na igre koje je pružao i zasluge u trofejima koji su osvojeni", počeo je najpoznatiji košarkaški menadžer Evrope priču za Blic i nastavio:

"Drugi problem je to što mu za vreme boravka u Beogradu niko nije ništa govorio o eventualnom kažnjavanju, te je bio prilično iznenađen kada je dobio rešenje o kazni, nekih šest meseci nakon učinjenog prekršaja. Stoga je odreagovao na neprimeren način jer, po meni, nesporazumi između klubova i igrača se rešavaju u određenim forumima i uz određene procedure, bez učešća javnosti i socijalnih mreža".

Ali, na to se nadovezala još jedna stvar...

"Naravno, i njegova zdravstvena situacija, odnosno operacija meniskusa, kojoj je bio podvrgnut dan pre dobijanja rešenja o kazni".

Osim o celoj zbrci nastaloj sa slučajem Kvinsija Milera, Ražnatović je govorio i o ambicijama Mega Leksa u novoj sezoni.

"Mega nema potencijal da uzme titulu u ABA ligi. Idealan scenario bio bi ponovljeni plej-of ABA lige, finale Kupa i ono što je posebno važno - da klub proba da po prvi put igra finale srpskog plej-ofa. To dosad klubu nije pošlo za rukom. Poseban deo sezone za Megu je onaj koji mi u šali nazivamo 'overtajm'. Radi se o NBA draftu, krajem juna 2017. godine. Postavljeni su neki standardi i možda od najveće važnosti da se u tom segmentu nastavi s uspesima iz prethodnih godina".

O dometima Crvene zvezde u Evroligi?

"Novi format EL ne ide u prilog klubovima s manjim budžetima, a Zvezdin budžet jedan je od najmanjih. Po meni, biće istinski podvig ako uspeju da se nađu u TOP 8, šanse nisu prevelike. Voleo bih da me rezultati demantuju".

Može li Partizan do trofeja posle tri godine?

"U ovom trenutku dva-tri tima deluju znatno jače od Partizana u ABA ligi, ali liga je tek počela, tako da je teško predvideti, uz naznaku da ne treba zaboravitida Partizan ima neverovatnu podršku navijača, koja znatno utiče na rezultate. Što se tiče srpskih takmičenja u ovom trenutku nemoguće je bilo šta ozbiljnije reći jer se ne znaju sastavi u kojima će timovi nastupiti za Kup i prvenstvo", zaključak je Ražnatovića u razgovoru zaBlic.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar