`Фудбалери су веома добро плаћали за секс`

Плес је за Мирелу М. (32) био начин да избаци негативну енергију, окрепи своје тело, истакне сензуалност, али и да буде у одличној кондицији.

Србија 02.10.2016 | 07:25
`Фудбалери су веома добро плаћали за секс`
Одувек га је волела, па је почела да ради као играчица по клубовима и дискотекама. Није бирала терен, важно је било да јој је новчаник пун. Убрзо јој је стигла понуда да буде стриптизета.

"Нисам се много двоумила и пристала сам због велике суме новца. Имала сам тада 22 године и паре су ми требале за факултет, јер сам у Београд дошла из околине једног града у унутрашњости. Брзо сам научила да играм око шипке, а нисам имала проблем да се скинем, јер сам одлично изгледала. У почетку нисам дозвољавала да ми гости прилазе и да ме додирују. Нисам знала да је то за мене био почетак пакла. Сретала сам по клубовима бизнисмене, спортисте, наркомане који су били широке руке. За добре паре пристајала сам на секс са њима, тако да сам убрзо почела да мењам партнере. Да бих све то преживела, почела сам да узимам кокаин", прича бивша стриптизета, која се овим послом бавила шест година.

Убрзо је постала веома тражена у земљи и иностранству, па је играла у крилу многим познатим личностима. Све за паре.

"Била сам врхунска у том послу, а ветар у леђа су ми давале паре које су ми давали гости, међу којима је било познатих фудбалера и политичара. Спавала сам за добре паре са онима који су добро плаћали, па ми је новац попио мозак. Фудбалери су ми давали по 500 евра за ноћ, а бизнисмени су ме водили и на скупа путовања, куповали скупу гардеробу и кола", каже она.

У међувремену је напустила факултет, а родитеље је лагала да ради у једном бутику и да је газда добро плаћа.

"Онда сам се освестила и схватила да бих и сама могла да узимам паре, а не да ми пола новца узимају менаџери клуба. Одвојила сам се и започела самостално овај посао, а уједно се скидала са дроге. Хтела сам да зарадим више, па сам се преселила у иностранство, где сам радила у многим клубовима. Када сам зарадила довољно новца, вратила сам се у земљу", прича ова згодна бринета.

Са 28 година престала је да се бави овим послом јер су јој се гадиле мушке руке на себи, а успела је и да се скине са „белог”.

"Успела сам да завршим факултет и да се запослим у једној фирми као економиста. Нико није ни слутио чиме сам се бавила пре. Удала сам се и родила дете, а свом мужу нисам рекла чиме се бавим. Не знам како би то примио. Он је правник у једној фирми", прича ова провинцијалка.

Против легализације

„Проституција не може бити елитна. Она је увек проституција, без обзира на то у којем се облику јавља”, каже за „Ало!” београдски адвокат Вељко Делибашић, аутор књиге „У канџама проституције”. Он се противи легализацији проституције, па је тако заговорник тезе да бисмо „легализацијом проституције добили ново занимање”.

„Проститутке су бар поштене”

„Постоји више видова проституције код нас. Присутна је проституција као посао и ту су проститутке најпоштеније, јер признају чиме се баве. Оне имају истакнут ценовник и клијенти знају на чему су. Затим, ту су старлете, које спадају у виши ниво проституције. Оне имају своје спонзоре, а свако појављивање у јавности им диже цену. Потом су ту певачице, глумице, манекенке, које никад не признају чиме се баве, али њихова је тарифа, наравно, виша. Постоји и латентна проституција, углавном у послу, где се негује добар изглед да би се дошло до боље позиције и напретка. Ту не мора да дође до физичког контакта. Ту су и салони за масажу, који су идеалан параван за бављење проституцијом”, каже за „Ало!” добар познавалац прилика бављена најстаријим занатом на свету.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

б

02.10.2016 06:03

Права бајка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисица

02.10.2016 07:13

Заборавили сте дјевојке које се такмиче за мис..

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМАЗОНКА

02.10.2016 08:28

Многе су доведене у државне институције као савјетнице или секретарице о тој проституцији нико не говори, џаба школа ако не спаваш са шефом или некм битним , што је страшно и недопустиво, али то је стварност у БИХ....

ОДГОВОРИТЕ