`Fudbaleri su veoma dobro plaćali za seks`

Ples je za Mirelu M. (32) bio način da izbaci negativnu energiju, okrepi svoje telo, istakne senzualnost, ali i da bude u odličnoj kondiciji.

Srbija 02.10.2016 | 07:25
`Fudbaleri su veoma dobro plaćali za seks`
Oduvek ga je volela, pa je počela da radi kao igračica po klubovima i diskotekama. Nije birala teren, važno je bilo da joj je novčanik pun. Ubrzo joj je stigla ponuda da bude striptizeta.

"Nisam se mnogo dvoumila i pristala sam zbog velike sume novca. Imala sam tada 22 godine i pare su mi trebale za fakultet, jer sam u Beograd došla iz okoline jednog grada u unutrašnjosti. Brzo sam naučila da igram oko šipke, a nisam imala problem da se skinem, jer sam odlično izgledala. U početku nisam dozvoljavala da mi gosti prilaze i da me dodiruju. Nisam znala da je to za mene bio početak pakla. Sretala sam po klubovima biznismene, sportiste, narkomane koji su bili široke ruke. Za dobre pare pristajala sam na seks sa njima, tako da sam ubrzo počela da menjam partnere. Da bih sve to preživela, počela sam da uzimam kokain", priča bivša striptizeta, koja se ovim poslom bavila šest godina.

Ubrzo je postala veoma tražena u zemlji i inostranstvu, pa je igrala u krilu mnogim poznatim ličnostima. Sve za pare.

"Bila sam vrhunska u tom poslu, a vetar u leđa su mi davale pare koje su mi davali gosti, među kojima je bilo poznatih fudbalera i političara. Spavala sam za dobre pare sa onima koji su dobro plaćali, pa mi je novac popio mozak. Fudbaleri su mi davali po 500 evra za noć, a biznismeni su me vodili i na skupa putovanja, kupovali skupu garderobu i kola", kaže ona.

U međuvremenu je napustila fakultet, a roditelje je lagala da radi u jednom butiku i da je gazda dobro plaća.

"Onda sam se osvestila i shvatila da bih i sama mogla da uzimam pare, a ne da mi pola novca uzimaju menadžeri kluba. Odvojila sam se i započela samostalno ovaj posao, a ujedno se skidala sa droge. Htela sam da zaradim više, pa sam se preselila u inostranstvo, gde sam radila u mnogim klubovima. Kada sam zaradila dovoljno novca, vratila sam se u zemlju", priča ova zgodna brineta.

Sa 28 godina prestala je da se bavi ovim poslom jer su joj se gadile muške ruke na sebi, a uspela je i da se skine sa „belog”.

"Uspela sam da završim fakultet i da se zaposlim u jednoj firmi kao ekonomista. Niko nije ni slutio čime sam se bavila pre. Udala sam se i rodila dete, a svom mužu nisam rekla čime se bavim. Ne znam kako bi to primio. On je pravnik u jednoj firmi", priča ova provincijalka.

Protiv legalizacije

„Prostitucija ne može biti elitna. Ona je uvek prostitucija, bez obzira na to u kojem se obliku javlja”, kaže za „Alo!” beogradski advokat Veljko Delibašić, autor knjige „U kandžama prostitucije”. On se protivi legalizaciji prostitucije, pa je tako zagovornik teze da bismo „legalizacijom prostitucije dobili novo zanimanje”.

„Prostitutke su bar poštene”

„Postoji više vidova prostitucije kod nas. Prisutna je prostitucija kao posao i tu su prostitutke najpoštenije, jer priznaju čime se bave. One imaju istaknut cenovnik i klijenti znaju na čemu su. Zatim, tu su starlete, koje spadaju u viši nivo prostitucije. One imaju svoje sponzore, a svako pojavljivanje u javnosti im diže cenu. Potom su tu pevačice, glumice, manekenke, koje nikad ne priznaju čime se bave, ali njihova je tarifa, naravno, viša. Postoji i latentna prostitucija, uglavnom u poslu, gde se neguje dobar izgled da bi se došlo do bolje pozicije i napretka. Tu ne mora da dođe do fizičkog kontakta. Tu su i saloni za masažu, koji su idealan paravan za bavljenje prostitucijom”, kaže za „Alo!” dobar poznavalac prilika bavljena najstarijim zanatom na svetu.

Izvor: Alo

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

b

02.10.2016 06:03

Prava bajka

ODGOVORITE
Name

Мисица

02.10.2016 07:13

Заборавили сте дјевојке које се такмиче за мис..

ODGOVORITE
Name

AMAZONKA

02.10.2016 08:28

Mnoge su dovedene u državne institucije kao savjetnice ili sekretarice o toj prostituciji niko ne govori, džaba škola ako ne spavaš sa šefom ili nekm bitnim , što je strašno i nedopustivo, ali to je stvarnost u BIH....

ODGOVORITE