Прва лига РС: Борцу мало и играч више у Фочи!

Сутјеска из Фоче и бањалучки Борац одиграли су меч без погодака. Рудар Приједор на само бод заостатка.

Фудбал 01.10.2016 | 22:15
Прва лига РС: Борцу мало и играч више у Фочи!
Бањалучки Борац није успио да слави у Фочи против Сутјеске, упркос чињеници да је већи дио утакмице одиграо са играчем више.

И са десеторицом на терену, Фочаци су били конкрентији. Већ у минуту због два жута картона у свлачионицу је прије времена морао Владимир Радовић. Ипак, то није сметало домаћим играчима да контролишу утакмици у сачувају бод против анемичних гостију из Бањалуке.

У финишу сусрета и црвено-плави остали су са десеторицом, када је црвени картон добио Немања Вејновић, па је тим Владе Јагодића морао да се задовољи бодом на неугодном гостовању.

Фочаци су овим бодом прекинули црни низ од шест узастопних пораза, а сама утакмица у Фочи била је под знаком питања, с обзиром да је Борац био под суспензијом због неисплаћених дуговања према бившем играчу Стојку Кикићу. Ипак, управа Бањалучана на вријеме је доставила потврду о уплати, тако да је меч одигран.

Кикс Бањалучана искористио је Рудар Приједор, који је убједљивим тријумфом у крајишком дербију против Слободе из Мркоњић Града 4:0 смањио заостатак Бањалучана на само бод.

Козара није успјела да сачува два гола предности у Шамцу, док је у Зворнику Звијезда 09 изненадила и у финишу меча стигла до комплетног плијена.

Подриње је на свом терену савладало прошлогодишњег премијерлигаша Славију, док је у комшијском дербију у Дервенти виђен реми између Текстилца Корт и добојске Слоге.

ПРВА ЛИГА РС - 9. КОЛО:
Подриње - Славија 3:1
Текстилац Корт - Слога 1:1
Рудар Приједор - Слобода 4:0
Борац (Ш) - Козара 2:2
Сутјеска - Борац (БЛ) 0:0
Дрина - Звијезда 09 1:2

ТАБЕЛА: Борац (БЛ) 18, Рудар Приједор 17, Звијезда 09 15, Текстилац Корт 15, Подриње 14, Дрина 14, Козара 12, Славија 11, Слога 11, Слобода 11, Сутјеска 7, Борац (Ш) 5.

Извор: мондо.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

неса

02.10.2016 02:47

Напред

ОДГОВОРИТЕ
Name

соне

02.10.2016 02:48

Напред борац

ОДГОВОРИТЕ