Prva liga RS: Borcu malo i igrač više u Foči!

Sutjeska iz Foče i banjalučki Borac odigrali su meč bez pogodaka. Rudar Prijedor na samo bod zaostatka.

Fudbal 01.10.2016 | 22:15
Prva liga RS: Borcu malo i igrač više u Foči!
Banjalučki Borac nije uspio da slavi u Foči protiv Sutjeske, uprkos činjenici da je veći dio utakmice odigrao sa igračem više.

I sa desetoricom na terenu, Fočaci su bili konkrentiji. Već u minutu zbog dva žuta kartona u svlačionicu je prije vremena morao Vladimir Radović. Ipak, to nije smetalo domaćim igračima da kontrolišu utakmici u sačuvaju bod protiv anemičnih gostiju iz Banjaluke.

U finišu susreta i crveno-plavi ostali su sa desetoricom, kada je crveni karton dobio Nemanja Vejnović, pa je tim Vlade Jagodića morao da se zadovolji bodom na neugodnom gostovanju.

Fočaci su ovim bodom prekinuli crni niz od šest uzastopnih poraza, a sama utakmica u Foči bila je pod znakom pitanja, s obzirom da je Borac bio pod suspenzijom zbog neisplaćenih dugovanja prema bivšem igraču Stojku Kikiću. Ipak, uprava Banjalučana na vrijeme je dostavila potvrdu o uplati, tako da je meč odigran.

Kiks Banjalučana iskoristio je Rudar Prijedor, koji je ubjedljivim trijumfom u krajiškom derbiju protiv Slobode iz Mrkonjić Grada 4:0 smanjio zaostatak Banjalučana na samo bod.

Kozara nije uspjela da sačuva dva gola prednosti u Šamcu, dok je u Zvorniku Zvijezda 09 iznenadila i u finišu meča stigla do kompletnog plijena.

Podrinje je na svom terenu savladalo prošlogodišnjeg premijerligaša Slaviju, dok je u komšijskom derbiju u Derventi viđen remi između Tekstilca Kort i dobojske Sloge.

PRVA LIGA RS - 9. KOLO:
Podrinje - Slavija 3:1
Tekstilac Kort - Sloga 1:1
Rudar Prijedor - Sloboda 4:0
Borac (Š) - Kozara 2:2
Sutjeska - Borac (BL) 0:0
Drina - Zvijezda 09 1:2

TABELA: Borac (BL) 18, Rudar Prijedor 17, Zvijezda 09 15, Tekstilac Kort 15, Podrinje 14, Drina 14, Kozara 12, Slavija 11, Sloga 11, Sloboda 11, Sutjeska 7, Borac (Š) 5.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

nesa

02.10.2016 02:47

Napred

ODGOVORITE
Name

sone

02.10.2016 02:48

Napred borac

ODGOVORITE