Требиње: Драшковић стао уз Вучуревића

Родољуб Драшковић, власник концерна Свислајон који своје погоне има и у Требињу, обратио се данас грађанима Требиња отвореним писмом у коме их позива да подрже Славка Вучуревића у поновној кандидатури за градоначелника овог града.

Република Српска 30.09.2016 | 22:54
Требиње: Драшковић стао уз Вучуревића
Драшковић је у свом писму рекао да осјећа потребу да се обрати грађанима Требиња у данима када се рјешава судбина овог града, истичући да се прије неколико година и сам опредијелио да своју будућност, будућност своје породице и компаније Свислајон подијели са својим Херцеговцима.

„У погонима Свислајон егзистенцију обезбјеђује 1.400 породица, на шта сам посебно поносан и као патриота, и као пословни човјек. Ту није крај. Компанија ће се и даље ширити и кроз производњу, и преко свих садржаја ‘Града сунца’ који је у изградњи. Признајем да се никад нисам покајао што сам дошао у Требиње, најљепши град на свијету у коме станују најбољи људи на свијету. И вриједни радници.

Пословне успјехе које постижем, постижем великим дијелом захваљујући разумијевању градске администрације и градоначелника Славка Вучуревића, који су ми обезбиједили пожељан пословни амбијент. Управо због тога, поред мене, и остали инвеститори су у Требињу нашли свој интерес. Лично знам да су и многи други бизнисмени заинтересовани за наш град. Да бисмо живјели срећно и задовољно, и још срећније и задовољније, позивам запослене у мојој компанији и остале грађане Требиња да на локалним изборима свој глас дају часном градоначелнику Славку Вучуревићу. Очекујући да сте схватили и прихватили моју добронамјерну поруку, срдачно Вас поздрављам“, написао је Драшковић у свом отвореном писму.



Извор: Моја Херцеговина

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

боро

30.09.2016 21:17

Опасно , да не буде док се слонови туку трава - сиротиња страда .

ОДГОВОРИТЕ
Name

чување зицегу

30.09.2016 21:27

Брод тоне Брод тоне, мишеви се спашавају. Тако и овај. Памтим отпис дуговања овом бизнисмену од стране ове владе, друговања са бискупом, бајом итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обичан човјек

30.09.2016 21:27

Ајде Родољубе спаси оног брата "Вука манитога" и освјетлај образ Херцеговине. Меша је говорио "Немој никада на брата". Немој Родољубе ни ти на брата Србина, ваљда ће и онај твој Вук што зна писати , али ружно вије. Вјероватно ће доћи себи. Реци му Херцеговина мајка устанака и сада треба да устане, али не пушком већ оловком у недељу. У понедељак вјерујем Његош: О преблаги, тихи учитељу, слатка ли је света бистра вода с источника твога бесмртнога! Од твога су св'јетлога погледауплашене мраке ишчезнуле, од твога су хода свештенога богохулни срушени олтари;воскресењем смрт си поразио, небо твојом хвалом одјекује, земља слави свога спаситеља!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

30.09.2016 21:39

Полиција натјерала власника портала Моја Херцеговина да повуку текст! У Требињу је опсти хаос у редовима СНСД-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доналд Трамп

30.09.2016 21:41

Поздравите ми Славка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гвидо

30.09.2016 21:43

Зато сто су црвени задњим трзајем покусали саботирати ову подрску,па цак се насао неки децко да пријави.А'л гос.Родољуб остаје при своме ставу да даје пуну подрску госп.Славку,актуелном и будуцем Градонацелнику.До побједе идемо цасни градјани Требиња,са гос.Славком уз Бозију помоц и глас и разум народа а наси постени Требињци то имају знаце да изаберу и одаберу насег гос.Славка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац

30.09.2016 22:05

Ста је с владике Григорија, прелази ли и он или мудро сути!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

30.09.2016 23:04

Напријед

ОДГОВОРИТЕ