Trebinje: Drašković stao uz Vučurevića

Rodoljub Drašković, vlasnik koncerna Svislajon koji svoje pogone ima i u Trebinju, obratio se danas građanima Trebinja otvorenim pismom u kome ih poziva da podrže Slavka Vučurevića u ponovnoj kandidaturi za gradonačelnika ovog grada.

Republika Srpska 30.09.2016 | 22:54
Trebinje: Drašković stao uz Vučurevića
Drašković je u svom pismu rekao da osjeća potrebu da se obrati građanima Trebinja u danima kada se rješava sudbina ovog grada, ističući da se prije nekoliko godina i sam opredijelio da svoju budućnost, budućnost svoje porodice i kompanije Svislajon podijeli sa svojim Hercegovcima.

„U pogonima Svislajon egzistenciju obezbjeđuje 1.400 porodica, na šta sam posebno ponosan i kao patriota, i kao poslovni čovjek. Tu nije kraj. Kompanija će se i dalje širiti i kroz proizvodnju, i preko svih sadržaja ‘Grada sunca’ koji je u izgradnji. Priznajem da se nikad nisam pokajao što sam došao u Trebinje, najljepši grad na svijetu u kome stanuju najbolji ljudi na svijetu. I vrijedni radnici.

Poslovne uspjehe koje postižem, postižem velikim dijelom zahvaljujući razumijevanju gradske administracije i gradonačelnika Slavka Vučurevića, koji su mi obezbijedili poželjan poslovni ambijent. Upravo zbog toga, pored mene, i ostali investitori su u Trebinju našli svoj interes. Lično znam da su i mnogi drugi biznismeni zainteresovani za naš grad. Da bismo živjeli srećno i zadovoljno, i još srećnije i zadovoljnije, pozivam zaposlene u mojoj kompaniji i ostale građane Trebinja da na lokalnim izborima svoj glas daju časnom gradonačelniku Slavku Vučureviću. Očekujući da ste shvatili i prihvatili moju dobronamjernu poruku, srdačno Vas pozdravljam“, napisao je Drašković u svom otvorenom pismu.



Izvor: Moja Hercegovina

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

boro

30.09.2016 21:17

Opasno , da ne bude dok se slonovi tuku trava - sirotinja strada .

ODGOVORITE
Name

čuvanje zicegu

30.09.2016 21:27

Brod tone Brod tone, miševi se spašavaju. Tako i ovaj. Pamtim otpis dugovanja ovom biznismenu od strane ove vlade, drugovanja sa biskupom, bajom itd.

ODGOVORITE
Name

Običan čovjek

30.09.2016 21:27

Ajde Rodoljube spasi onog brata "Vuka manitoga" i osvjetlaj obraz Hercegovine. Meša je govorio "Nemoj nikada na brata". Nemoj Rodoljube ni ti na brata Srbina, valjda će i onaj tvoj Vuk što zna pisati , ali ružno vije. Vjerovatno će doći sebi. Reci mu Hercegovina majka ustanaka i sada treba da ustane, ali ne puškom već olovkom u nedelju. U ponedeljak vjerujem Njegoš: O preblagi, tihi učitelju, slatka li je sveta bistra voda s istočnika tvoga besmrtnoga! Od tvoga su sv'jetloga pogledauplašene mrake iščeznule, od tvoga su hoda sveštenoga bogohulni srušeni oltari;voskresenjem smrt si porazio, nebo tvojom hvalom odjekuje, zemlja slavi svoga spasitelja!

ODGOVORITE
Name

Milos

30.09.2016 21:39

Policija natjerala vlasnika portala Moja Hercegovina da povuku tekst! U Trebinju je opsti haos u redovima SNSD-a!

ODGOVORITE
Name

Donald Tramp

30.09.2016 21:41

Pozdravite mi Slavka!

ODGOVORITE
Name

Gvido

30.09.2016 21:43

Zato sto su crveni zadnjim trzajem pokusali sabotirati ovu podrsku,pa cak se nasao neki decko da prijavi.A'l gos.Rodoljub ostaje pri svome stavu da daje punu podrsku gosp.Slavku,aktuelnom i buducem Gradonacelniku.Do pobjede idemo casni gradjani Trebinja,sa gos.Slavkom uz Boziju pomoc i glas i razum naroda a nasi posteni Trebinjci to imaju znace da izaberu i odaberu naseg gos.Slavka.

ODGOVORITE
Name

Sokolac

30.09.2016 22:05

Sta je s vladike Grigorija, prelazi li i on ili mudro suti!!!

ODGOVORITE
Name

d

30.09.2016 23:04

Naprijed

ODGOVORITE