Бурусис открио дуго чувану тајну...!

Био сам на прагу НБА, а онда се десио Панатинаикос...! „На крају нисам желео да одем у САД зато што сам желео вишегодишњи уговор. То ми је ПАО пружио“.

Кошарка 01.10.2016 | 21:45
Бурусис открио дуго чувану тајну...!
Након пет изванредних година изван Грчке, Јанис Бурусис се вратио у домовину и изненадио кошаркашку јавност потписивањем уговора са Панатинаикосом.

Јер, један од најбољих центара Европе дуго је био пред вратима НБА лиге, с тим што се велики заокрет догодио у последњем тренутку.

„Био сам на корак од НБА лиге, али онда се догодио Панатинаикос. НБА лига била је мој циљ и тачно сам пронашао оно што сам желео, хтео сам да направим корак напред. Али, на крају нисам то урадио јер сам желео да потпишем вишегодишњи уговор. То ми је ПАО пружио“,рекао је Бурусис за Еурохоопс током отвореног тренинга Зелених.

Наставак приче још је занимљивији.

„Добио сам неколико понуда на по годину дана. Нисам могао да кажем ДА на тако нешто и да дођем у ситуацију да породицу водим у САД само на неколико месеци. То ми није значило. Е сад, кад ми буде истекао уговор с Панатинаикосом... Онда ћу прихватити понуду на једну годину из НБА“.

На крају разговора Бурусис је открио ког бившег саиграча из Басконије би волео да види у зеленом дресу Панатинаикоса.

„Адама Хангу, без сумње. На терену бисмо могли да се нађемо увек, и то с повезима преко очију“, рекао је Бурусис.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар