Burusis otkrio dugo čuvanu tajnu...!

Bio sam na pragu NBA, a onda se desio Panatinaikos...! „Na kraju nisam želeo da odem u SAD zato što sam želeo višegodišnji ugovor. To mi je PAO pružio“.

Košarka 01.10.2016 | 21:45
Burusis otkrio dugo čuvanu tajnu...!
Nakon pet izvanrednih godina izvan Grčke, Janis Burusis se vratio u domovinu i iznenadio košarkašku javnost potpisivanjem ugovora sa Panatinaikosom.

Jer, jedan od najboljih centara Evrope dugo je bio pred vratima NBA lige, s tim što se veliki zaokret dogodio u poslednjem trenutku.

„Bio sam na korak od NBA lige, ali onda se dogodio Panatinaikos. NBA liga bila je moj cilj i tačno sam pronašao ono što sam želeo, hteo sam da napravim korak napred. Ali, na kraju nisam to uradio jer sam želeo da potpišem višegodišnji ugovor. To mi je PAO pružio“,rekao je Burusis za Eurohoops tokom otvorenog treninga Zelenih.

Nastavak priče još je zanimljiviji.

„Dobio sam nekoliko ponuda na po godinu dana. Nisam mogao da kažem DA na tako nešto i da dođem u situaciju da porodicu vodim u SAD samo na nekoliko meseci. To mi nije značilo. E sad, kad mi bude istekao ugovor s Panatinaikosom... Onda ću prihvatiti ponudu na jednu godinu iz NBA“.

Na kraju razgovora Burusis je otkrio kog bivšeg saigrača iz Baskonije bi voleo da vidi u zelenom dresu Panatinaikosa.

„Adama Hangu, bez sumnje. Na terenu bismo mogli da se nađemo uvek, i to s povezima preko očiju“, rekao je Burusis.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar