Асфалтирано 1000 метара пута у Ченгићу

У засеоку Југовићи у Мјесној заједници Ченгић асфалтирана је нова дионица сеоског пута дуга око 1.000 метара, вриједна непуних 90.000 конвертибилних, од чега су мјештани овог дијела Ченгића прикупили трећину износа.

Република Српска 29.09.2016 | 15:12
Асфалтирано 1000 метара пута у Ченгићу
Предајући саобраћајницу на употребу, градоначелник Бијељине Мићо Мићић је подсјетио да је у Ченгићу претходних година асфалтирано око 8,5 километара путева.

"Мислим да је унапређење квалитета живота становника сеоских мјесних заједница један од начина да задржимо људе у сеоским подручјима.

У Ченгићу треба да завршимо још двије или три дионице пута и довешћемо асфалт до сваке куће. То је резултат концепта "Урбане Семберије" који је покренула локална управа и нећемо стати док сва наша села не добију инфраструктуру по савременим стандардима" , најавио је градоначелник Мићић.

Начелник градског Одјељења за стамбено-комуналне послове и заштиту животне средине Томица Стојановић је оцијенио да је овај успјешно реализован пројекат још једна потврда одличне сарадње Градске управе са мјештанима Ченгића на испуњавању њихових животних потреба.

БН телевизија