Asfaltirano 1000 metara puta u Čengiću

U zaseoku Jugovići u Mjesnoj zajednici Čengić asfaltirana je nova dionica seoskog puta duga oko 1.000 metara, vrijedna nepunih 90.000 konvertibilnih, od čega su mještani ovog dijela Čengića prikupili trećinu iznosa.

Republika Srpska 29.09.2016 | 15:12
Asfaltirano 1000 metara puta u Čengiću
Predajući saobraćajnicu na upotrebu, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić je podsjetio da je u Čengiću prethodnih godina asfaltirano oko 8,5 kilometara puteva.

"Mislim da je unapređenje kvaliteta života stanovnika seoskih mjesnih zajednica jedan od načina da zadržimo ljude u seoskim područjima.

U Čengiću treba da završimo još dvije ili tri dionice puta i dovešćemo asfalt do svake kuće. To je rezultat koncepta "Urbane Semberije" koji je pokrenula lokalna uprava i nećemo stati dok sva naša sela ne dobiju infrastrukturu po savremenim standardima" , najavio je gradonačelnik Mićić.

Načelnik gradskog Odjeljenja za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine Tomica Stojanović je ocijenio da je ovaj uspješno realizovan projekat još jedna potvrda odlične saradnje Gradske uprave sa mještanima Čengića na ispunjavanju njihovih životnih potreba.

BN televizija