Зељковић: Између нас и Петровића нема тајне

Прошле зиме је дошао као појачање у ФК "Радник" Бијељина, али је Младен Зељковић праве партије због којих је задужио плави дрес почео пружати од полуфиналних утакмица Купа БиХ са Широким Бријегом. Висок ниво форме одржава до данас, без осцилација у игри и важан је дио тима који има низ од 10 утакмица без пораза.

Република Српска 29.09.2016 | 14:55
Зељковић: Између нас и Петровића нема тајне
"Ми ћемо се потрудити да наставимо серију без пораза, даћемо све од себе као и у свакој предходној утакмици. Наш главни адут је хомогена група момака која сваку утакмицу даје 100% могућности. Што се моје игре тиче велике заслуге за то припадају и мојим саиграчима. Имамо једну заиста хомогену групу момака која вјерује један другом и један другог гурамо до максимума тако да ја не бих могао сам да будем на неком константном нивоу да није њих", искрен је Зељковић.

Поуздани десни бек је у редовима ФК "Жељезничар" провео двије сезоне, а са клубом са Грбавице је освојио Премијер лигу у сезони 2014/15, тако да је он најпозванији да нам пренесе очекивања и стремљења "Жеље" у предстојећем окршају.

"Провео сам двије сјајне године у "Жељезничару", познајем добро њихову екипу, играо сам са доста тих момака и могу рећи да имају заиста квалитетан тим који је у успону форме. Жељо је такав клуб и кад је у доброј или лошој серији да се од њих очекује максимум, што значи "3 бода". Иза себе имају огромну армију навијача која им даје невјероватну снагу и самопоуздање у јако битним моментима утакмице. Мислим да они у Бијељину долазе са намјером освоје три бода".

По мишљењу нашег саговорника, "Жељезничар" има изузетне играче, али се својим партијама истиче Мирослав Стевановић, а узданица "Жеље" је свакако и доскорашњи тренер "Радника", Славко Петровић.

"Мирослав Стевановић је репрезентативни калибар, о њему не треба трошити речи. Није играо једно вријеме, али се сада враћа и у сјајној је форми, али није он једини на кога треба обратити пажњу. Такође, мислим да нема неких великих тајни између нас и тренера Петровића, јер је он сам селектирао ову екипу "Радника". Ја се лично радујем оваквим дерби утакмицама, на којима ће публика заиста имати шта да види и очекујем испуњене трибине Градског стадиона", закључује Зељковић.

Утакмица ФК"Радник" - ФК"Жељезничар" се игра у суботу, 01.10.2016. године са почетком у 15:30 на Градском стадиону у Бијељини. Цијена улазнице је 5 КМ.

БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

рс

30.09.2016 07:44

Хоцемо директан пренос утакмице за нас који не моземо гледати узиво.Крстајицу свака цаст легендо.Само напријед цијела РС је уз тебе.....а овај јадник Славко сто су га балије превеслале није ни свјестан да га нису звали јер он несто зна него само да напакосте Србима а њему це пљувати у оне цевапе и послузице га.

ОДГОВОРИТЕ