Zeljković: Između nas i Petrovića nema tajne

Prošle zime je došao kao pojačanje u FK "Radnik" Bijeljina, ali je Mladen Zeljković prave partije zbog kojih je zadužio plavi dres počeo pružati od polufinalnih utakmica Kupa BiH sa Širokim Brijegom. Visok nivo forme održava do danas, bez oscilacija u igri i važan je dio tima koji ima niz od 10 utakmica bez poraza.

Republika Srpska 29.09.2016 | 14:55
Zeljković: Između nas i Petrovića nema tajne
"Mi ćemo se potruditi da nastavimo seriju bez poraza, daćemo sve od sebe kao i u svakoj predhodnoj utakmici. Naš glavni adut je homogena grupa momaka koja svaku utakmicu daje 100% mogućnosti. Što se moje igre tiče velike zasluge za to pripadaju i mojim saigračima. Imamo jednu zaista homogenu grupu momaka koja vjeruje jedan drugom i jedan drugog guramo do maksimuma tako da ja ne bih mogao sam da budem na nekom konstantnom nivou da nije njih", iskren je Zeljković.

Pouzdani desni bek je u redovima FK "Željezničar" proveo dvije sezone, a sa klubom sa Grbavice je osvojio Premijer ligu u sezoni 2014/15, tako da je on najpozvaniji da nam prenese očekivanja i stremljenja "Želje" u predstojećem okršaju.

"Proveo sam dvije sjajne godine u "Željezničaru", poznajem dobro njihovu ekipu, igrao sam sa dosta tih momaka i mogu reći da imaju zaista kvalitetan tim koji je u usponu forme. Željo je takav klub i kad je u dobroj ili lošoj seriji da se od njih očekuje maksimum, što znači "3 boda". Iza sebe imaju ogromnu armiju navijača koja im daje nevjerovatnu snagu i samopouzdanje u jako bitnim momentima utakmice. Mislim da oni u Bijeljinu dolaze sa namjerom osvoje tri boda".

Po mišljenju našeg sagovornika, "Željezničar" ima izuzetne igrače, ali se svojim partijama ističe Miroslav Stevanović, a uzdanica "Želje" je svakako i doskorašnji trener "Radnika", Slavko Petrović.

"Miroslav Stevanović je reprezentativni kalibar, o njemu ne treba trošiti reči. Nije igrao jedno vrijeme, ali se sada vraća i u sjajnoj je formi, ali nije on jedini na koga treba obratiti pažnju. Takođe, mislim da nema nekih velikih tajni između nas i trenera Petrovića, jer je on sam selektirao ovu ekipu "Radnika". Ja se lično radujem ovakvim derbi utakmicama, na kojima će publika zaista imati šta da vidi i očekujem ispunjene tribine Gradskog stadiona", zaključuje Zeljković.

Utakmica FK"Radnik" - FK"Željezničar" se igra u subotu, 01.10.2016. godine sa početkom u 15:30 na Gradskom stadionu u Bijeljini. Cijena ulaznice je 5 KM.

BN televizija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

rs

30.09.2016 07:44

Hocemo direktan prenos utakmice za nas koji ne mozemo gledati uzivo.Krstajicu svaka cast legendo.Samo naprijed cijela RS je uz tebe.....a ovaj jadnik Slavko sto su ga balije preveslale nije ni svjestan da ga nisu zvali jer on nesto zna nego samo da napakoste Srbima a njemu ce pljuvati u one cevape i posluzice ga.

ODGOVORITE