Хаселбајнк сломљен, али тврди: Невин сам!

Џими Флојд Хаселбајнк 'сломљен' је због снимка који је објавио Телеграф, али тврди да је поптуно невин и да није део корупционашког скандала.

Фудбал 30.09.2016 | 12:00
Хаселбајнк сломљен, али тврди: Невин сам!
Менаџер Квинс Парк Ренџерса је наводно преговарао о накнади од 55.000 фунти да на Далеком истоку разговара са инвеститорима фиктивне фирме, за коју је Телеграф навео да је заинтересована за учешће у трансферима играча.

Члан Чемпионшипа, Квинс Парк Ренџерс обећао је темељну интерну истрагу и навео да има поверења ; у свог тренера.

Извор Скај Спортса навео је да је Хаселбајнк био на ивици суза, пошто верује да је снимак, који је како је рекао, "направљен да бих ја изгледао лоше", уништио све за шта је радио у фудбалу.

Бивши центарфор Челсија, Кардифа и Атлетико Мадрида рекао је да је преговарао само о томе да ће бити плаћен да одржи говор на Далеком истоку и то на слободан дан у клубу, као и да нема контролу над трансферима, за које су задужени директор фудбала Лес Фердинанд и управа 'Полицајаца'.

"Нисам обећао ништа заузврат. Нисам и не бих препоручио продају неког играча за личну добит", рекао је четрдесетчетворогодишњи Хаселбајнк.

Како је навео Скај, адвокати бившег холандског репрезентативца утврђују шта је штампао Телеграф, како би видели да ли има основа за тужбу.

Хаселбајнк је клубу дао све поруке које је добио приликом уговарања састанка јер верује да ће доказати да је невин.

Верује се да је Хаселбајнка током лета контактирало више од 50 менаџера и да му нико није понудио мито.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар