Haselbajnk slomljen, ali tvrdi: Nevin sam!

Džimi Flojd Haselbajnk 'slomljen' je zbog snimka koji je objavio Telegraf, ali tvrdi da je poptuno nevin i da nije deo korupcionaškog skandala.

Fudbal 30.09.2016 | 12:00
Haselbajnk slomljen, ali tvrdi: Nevin sam!
Menadžer Kvins Park Rendžersa je navodno pregovarao o naknadi od 55.000 funti da na Dalekom istoku razgovara sa investitorima fiktivne firme, za koju je Telegraf naveo da je zainteresovana za učešće u transferima igrača.

Član Čempionšipa, Kvins Park Rendžers obećao je temeljnu internu istragu i naveo da ima poverenja ; u svog trenera.

Izvor Skaj Sportsa naveo je da je Haselbajnk bio na ivici suza, pošto veruje da je snimak, koji je kako je rekao, "napravljen da bih ja izgledao loše", uništio sve za šta je radio u fudbalu.

Bivši centarfor Čelsija, Kardifa i Atletiko Madrida rekao je da je pregovarao samo o tome da će biti plaćen da održi govor na Dalekom istoku i to na slobodan dan u klubu, kao i da nema kontrolu nad transferima, za koje su zaduženi direktor fudbala Les Ferdinand i uprava 'Policajaca'.

"Nisam obećao ništa zauzvrat. Nisam i ne bih preporučio prodaju nekog igrača za ličnu dobit", rekao je četrdesetčetvorogodišnji Haselbajnk.

Kako je naveo Skaj, advokati bivšeg holandskog reprezentativca utvrđuju šta je štampao Telegraf, kako bi videli da li ima osnova za tužbu.

Haselbajnk je klubu dao sve poruke koje je dobio prilikom ugovaranja sastanka jer veruje da će dokazati da je nevin.

Veruje se da je Haselbajnka tokom leta kontaktiralo više od 50 menadžera i da mu niko nije ponudio mito.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar