Награда спремна, а Коларов чека: Прво да освојимо нешто...

Српски репрезентатибвац после сјајних партија на почетку сезоне не жели да жури са новим уговором.

Фудбал 30.09.2016 | 08:00
Награда спремна, а Коларов чека: Прво да освојимо нешто...
Неочекивано појачање, Манчестер Сити је добио у играчу који је већ годинама у њиховом табору. Али неки претходници Пепа Гвардиоле очигледно нису умели да га искористе максимално као каталонски стручњак на почетку ове сезоне.

Александар Коалров је све одушевио партијама под Гвардиолином диригентском палицом. Србин је незамењив код новог тренера и други је по укупној минутажи од почетка сезоне. Гвардиола га је испробао на позицији штопера и направио пун погодак, мадаКоалров сјајно ирга и на свом стандардном месту левог бека.

Све то је утицало да клуб понуди Коларову нови уговор пошто му актуелни истиче у лето 2018. године. Али левоноги дефанзивац не жели да жури...

„Полако, тек је септембар. Седам сезона сам овде, имам 30 година и желим да кажем како уживам у овом клубу јер је постао битан део мог живота. Видећемо шта ће бити. Ако нешто освојимо, неће бити проблем са моје стране да потпишем нови уговор“, одговорио јеКоларов на питање о новом уговору са Грађанима.

Претходног лета се спекулисало да је Србин један од играча које ће Гаврдиола желети да прода и шушкало се о већ договореном трансферу у Бешикташ који га је желео.

„То су само новине писале. Никада нико из Манчестер Ситија ми није рекао да треба да напустим клуб. Дајем све од себе и не трудим се да доказујем медијима или било коме ко сам и шта сам“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар