Nagrada spremna, a Kolarov čeka: Prvo da osvojimo nešto...

Srpski reprezentatibvac posle sjajnih partija na početku sezone ne želi da žuri sa novim ugovorom.

Fudbal 30.09.2016 | 08:00
Nagrada spremna, a Kolarov čeka: Prvo da osvojimo nešto...
Neočekivano pojačanje, Mančester Siti je dobio u igraču koji je već godinama u njihovom taboru. Ali neki prethodnici Pepa Gvardiole očigledno nisu umeli da ga iskoriste maksimalno kao katalonski stručnjak na početku ove sezone.

Aleksandar Koalrov je sve oduševio partijama pod Gvardiolinom dirigentskom palicom. Srbin je nezamenjiv kod novog trenera i drugi je po ukupnoj minutaži od početka sezone. Gvardiola ga je isprobao na poziciji štopera i napravio pun pogodak, madaKoalrov sjajno irga i na svom standardnom mestu levog beka.

Sve to je uticalo da klub ponudi Kolarovu novi ugovor pošto mu aktuelni ističe u leto 2018. godine. Ali levonogi defanzivac ne želi da žuri...

„Polako, tek je septembar. Sedam sezona sam ovde, imam 30 godina i želim da kažem kako uživam u ovom klubu jer je postao bitan deo mog života. Videćemo šta će biti. Ako nešto osvojimo, neće biti problem sa moje strane da potpišem novi ugovor“, odgovorio jeKolarov na pitanje o novom ugovoru sa Građanima.

Prethodnog leta se spekulisalo da je Srbin jedan od igrača koje će Gavrdiola želeti da proda i šuškalo se o već dogovorenom transferu u Bešiktaš koji ga je želeo.

„To su samo novine pisale. Nikada niko iz Mančester Sitija mi nije rekao da treba da napustim klub. Dajem sve od sebe i ne trudim se da dokazujem medijima ili bilo kome ko sam i šta sam“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar