Касиљасова ноћна мора у 2016. години: Сурова звер - Ислам Слимани!

Алжирац је серију пртотив Порта започео 2. јануара у Лисабону, а на досадашња четири меча у овој години чак шест пута је тресао мрежу легендарног Шпанца!

Фудбал 30.09.2016 | 20:00
Касиљасова ноћна мора у 2016. години: Сурова звер - Ислам Слимани!
Где год их види, ту им загорча живот. Нападач Лестера Ислам Слимани постиго је шест голова у четири утакмице протв Порта, па се може рећи да представља праву ноћну мору за голмана Змајева Икера Касиљаса.

Слимани је ове године постигао пет голова против Порта у дресу лисабонског спортинга, а у истом ритму је наставио и у дресу Лисица, за које је синоћ постигао историјски погодак у Лиги шампиона на Кинг Паувер стадиону.

"Ја сам сам сигуран. Слимани је постигао мнго голова против Порта", рекао је Клаудио Ранијер пре синоћног окршаја са Портом у Лестеру.

Прецизан ударац главом након бриљантног центаршута Ријада Мареза и Касиљас је поново био немоћан. Алжирац је серију пртотив Порта започео 2. јануара у Лисабону, када је постогао два гола, а исти учинак поновио је и 30. априла на Драгау. Као Спортингов нападач постигао је погодак и непосредно пред полазак за Енглеску у тррћем колу португалске Примеире.

"Он је играч који увек помаже екипи и постиже доста голова. Заслужио је ово", рекао је капитен Лисица Вес Морган.

Слимани просто решета у последњих годину дана и није само Порто настрадао од његовог голгетерског учинка. Прошле сезоне за Спортинг је постигао 27 голова на 31 утакмици, а онда је успедио позив шампиона Енгелске и трансфер вредан 35.000.000 евра.

Касаљас не сме да рачуна да је ове године завршио са Слиманијем, јер му "алжирска звер" стиже на ноге 7. децембра, у последњем колу групне фазе елитног такмичења.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар