Kasiljasova noćna mora u 2016. godini: Surova zver - Islam Slimani!

Alžirac je seriju prtotiv Porta započeo 2. januara u Lisabonu, a na dosadašnja četiri meča u ovoj godini čak šest puta je tresao mrežu legendarnog Španca!

Fudbal 30.09.2016 | 20:00
Kasiljasova noćna mora u 2016. godini: Surova zver - Islam Slimani!
Gde god ih vidi, tu im zagorča život. Napadač Lestera Islam Slimani postigo je šest golova u četiri utakmice protv Porta, pa se može reći da predstavlja pravu noćnu moru za golmana Zmajeva Ikera Kasiljasa.

Slimani je ove godine postigao pet golova protiv Porta u dresu lisabonskog sportinga, a u istom ritmu je nastavio i u dresu Lisica, za koje je sinoć postigao istorijski pogodak u Ligi šampiona na King Pauver stadionu.

"Ja sam sam siguran. Slimani je postigao mngo golova protiv Porta", rekao je Klaudio Ranijer pre sinoćnog okršaja sa Portom u Lesteru.

Precizan udarac glavom nakon briljantnog centaršuta Rijada Mareza i Kasiljas je ponovo bio nemoćan. Alžirac je seriju prtotiv Porta započeo 2. januara u Lisabonu, kada je postogao dva gola, a isti učinak ponovio je i 30. aprila na Dragau. Kao Sportingov napadač postigao je pogodak i neposredno pred polazak za Englesku u trrćem kolu portugalske Primeire.

"On je igrač koji uvek pomaže ekipi i postiže dosta golova. Zaslužio je ovo", rekao je kapiten Lisica Ves Morgan.

Slimani prosto rešeta u poslednjih godinu dana i nije samo Porto nastradao od njegovog golgeterskog učinka. Prošle sezone za Sporting je postigao 27 golova na 31 utakmici, a onda je uspedio poziv šampiona Engelske i transfer vredan 35.000.000 evra.

Kasaljas ne sme da računa da je ove godine završio sa Slimanijem, jer mu "alžirska zver" stiže na noge 7. decembra, u poslednjem kolu grupne faze elitnog takmičenja.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar