Знате ли ко се највише обрадовао отказу Биг Сема?!

Фудбалски свет претходних дана уздрмала је вест о корупционашком скандалу у који је био умешан селектор Енглеске Сем Олардајс.

Фудбал 29.09.2016 | 13:30
Знате ли ко се највише обрадовао отказу Биг Сема?!
'Биг Сем' се нашао у проблему због оптужби да је менаџерима нудио савете око трансфера фудбалера и заузврат добио 400.000 фунти, како би они избегли "правило треће стране", после чега је поднео оставку – само 67 дана пошто је сео на клупу 'Гордон Албиона'.

Оцене јавности и свих оних који прате фудбал биле су такве да су углавном у неверици испратили све оно што се догађало, пошто нису могли да поверују да је човек који зарађује милионе на годишњем нивоу може себи да дозволи тако нешто.

Ипак, има и оних који су се обрадовали Семовој несрећи, а у шалама свакако предњачи дефанзивац Ћико Флорес. Бивши играч Свонси Ситија ушао је у сукоб поред аут линије са Олердајсом, када је овај предводио Вест Хем Јунајтед. Олердајс се смејао Шпанцу отворено у лици, пошто је овај тачно испред симулирао прекршај, по његовој процени.

Флорес је истрпео исмевање на друштвеним мрежама после сукоба са 'Биг Семом', да би две године касније одмах прихватио шансу за освету.

Недуго пошто је Твитером почела да кружи вест да ће Фудбалска Асоцијација Енглеске морати да тражи новог селектора, Флорес је закачио слику споменутог вербалног сукоба, али уз додатак 'џоинта', златног ланца и црних наочара за сунце – алудирајући на популарну страницу 'Тхуг лиге'

Његов твит ускоро је постао прави хит на друштвеним мрежама, па је ритвитован и стављен у фаворите готово 30.000 пута.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар