Znate li ko se najviše obradovao otkazu Big Sema?!

Fudbalski svet prethodnih dana uzdrmala je vest o korupcionaškom skandalu u koji je bio umešan selektor Engleske Sem Olardajs.

Fudbal 29.09.2016 | 13:30
Znate li ko se najviše obradovao otkazu Big Sema?!
'Big Sem' se našao u problemu zbog optužbi da je menadžerima nudio savete oko transfera fudbalera i zauzvrat dobio 400.000 funti, kako bi oni izbegli "pravilo treće strane", posle čega je podneo ostavku – samo 67 dana pošto je seo na klupu 'Gordon Albiona'.

Ocene javnosti i svih onih koji prate fudbal bile su takve da su uglavnom u neverici ispratili sve ono što se događalo, pošto nisu mogli da poveruju da je čovek koji zarađuje milione na godišnjem nivou može sebi da dozvoli tako nešto.

Ipak, ima i onih koji su se obradovali Semovoj nesreći, a u šalama svakako prednjači defanzivac Ćiko Flores. Bivši igrač Svonsi Sitija ušao je u sukob pored aut linije sa Olerdajsom, kada je ovaj predvodio Vest Hem Junajted. Olerdajs se smejao Špancu otvoreno u lici, pošto je ovaj tačno ispred simulirao prekršaj, po njegovoj proceni.

Flores je istrpeo ismevanje na društvenim mrežama posle sukoba sa 'Big Semom', da bi dve godine kasnije odmah prihvatio šansu za osvetu.

Nedugo pošto je Tviterom počela da kruži vest da će Fudbalska Asocijacija Engleske morati da traži novog selektora, Flores je zakačio sliku spomenutog verbalnog sukoba, ali uz dodatak 'džointa', zlatnog lanca i crnih naočara za sunce – aludirajući na popularnu stranicu 'Thug lige'

Njegov tvit uskoro je postao pravi hit na društvenim mrežama, pa je ritvitovan i stavljen u favorite gotovo 30.000 puta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar