У ком периоду живота људи први пут начине прељубу?

Неверство је један од најтежих удараца за љубавну везу, а у одређеном животном добу два пута смо више склони прељуби, пишу Вечерње новости.

Занимљивости 28.09.2016 | 13:15
У ком периоду живота људи први пут начине прељубу?
Неверство је један од најтежих удараца за љубавну везу, а у одређеном животном добу два пута смо више склони прељуби, показало је истраживање британског портала за проналажење партнера Иллицит Енцоунтерс.цом с више од милион корисника. "Најопаснија" година за прељубу је 39, што се објашњава чињеницом да она многима представља прекретницу у животу, неки улазе у кризу средњих година, проживљавају другу младост или траже нова узбуђења.

Такође, истраживање је показало да су људи склонији превари у последњој години деценије (19, 29, 39, 49, 59...). После "преломне" 39. године, најневернији су 49-годишњаци, па они који су напунили 29.

- Закључили смо да многи варају како би придобили партнерову пажњу, посебно ако је он оптерећен послом и каријером или не добијају од њега довољно љубави и нежности. Не плаше се ни да ће бити ухваћени у прељуби јер сматрају да тиме поручују вољеној особи да би требало да им посвети више пажње, ако их воли. Такође, честа је и осветничка прељуба, враћање истом мером - кажу представници портала.

Ова страница је објавила пет најчешћих разлога невере, на првом месту је недостатак страсти (76 процената), затим "прилика која им се указала" (54%), следи осећај досаде у вези (46%), обнова контакта са старом љубављу преко друштвених мрежа (28%) и жеља за променом (22%).

Новости
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар