Озилу 11.000.000 евра годишње и Вилширова десетка!

Арсенал се договорио са немачким плејмејкером око потписивања новог уносног уговора!

Фудбал 28.09.2016 | 14:00
Озилу 11.000.000 евра годишње и Вилширова десетка!
Док се фудбалери Арсенала припремају за вечерашњи окршај у Лиги шампиона са Базелом, из Немачке стиже занимљива вест. После неколико месеци преговора Тобџије су се договориле саМесутом Озилом око потписивања новог уговора.

Немац турског порекла стигао је у Лондон из Реал Мадрида још 2013. године, а актуелни уговор са славним клубом истиче му у лето 2018. Према наводима одлично обавештеног Билда, Озил је дао пристанак на нови уносан дугогодишњи уговор којим ће остати још дуго на Емиратима.

Занимљиво, као део договора плејмејкер је тражио и добрио дрес са бројем 10, који ће носити убудуће, а који припада Џеку Вилширу, фудбалеру Тобџија на позајмици у Борнмуту.Озил је до сада носио број 11...

За сада се детаљи самог уговора и даље држе у тајности, пре свега дужина и плата која следује Немцу, али је јасно да ће сјајни 27-годишњи фудбалер средине терена зарађивати много више од 162.000 евра недељно колико тренунто има у Лондону.

Подсетимо, раније су поједини медији писали како су Тобџије спремне да му понуде чак 230.000 евра недељно (11.000.000 по сезони) за продужење уговора, а и са том платом Немац би био тек шести најплаћенији фудбалер у Премијер лиги иза Рунија, Агуера, Јаје Туреа, Азара и Давида Силве.

Чим потпишу нови уговор са Озилом, челници Арсенала усмериће пажњу ка Алексису Санчезу, Чилеанцу чији уговор такође истиче 2018. и њега желе да обезбеде дугорочно, напомиње Билд.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар