Ozilu 11.000.000 evra godišnje i Vilširova desetka!

Arsenal se dogovorio sa nemačkim plejmejkerom oko potpisivanja novog unosnog ugovora!

Fudbal 28.09.2016 | 14:00
Ozilu 11.000.000 evra godišnje i Vilširova desetka!
Dok se fudbaleri Arsenala pripremaju za večerašnji okršaj u Ligi šampiona sa Bazelom, iz Nemačke stiže zanimljiva vest. Posle nekoliko meseci pregovora Tobdžije su se dogovorile saMesutom Ozilom oko potpisivanja novog ugovora.

Nemac turskog porekla stigao je u London iz Real Madrida još 2013. godine, a aktuelni ugovor sa slavnim klubom ističe mu u leto 2018. Prema navodima odlično obaveštenog Bilda, Ozil je dao pristanak na novi unosan dugogodišnji ugovor kojim će ostati još dugo na Emiratima.

Zanimljivo, kao deo dogovora plejmejker je tražio i dobrio dres sa brojem 10, koji će nositi ubuduće, a koji pripada Džeku Vilširu, fudbaleru Tobdžija na pozajmici u Bornmutu.Ozil je do sada nosio broj 11...

Za sada se detalji samog ugovora i dalje drže u tajnosti, pre svega dužina i plata koja sleduje Nemcu, ali je jasno da će sjajni 27-godišnji fudbaler sredine terena zarađivati mnogo više od 162.000 evra nedeljno koliko trenunto ima u Londonu.

Podsetimo, ranije su pojedini mediji pisali kako su Tobdžije spremne da mu ponude čak 230.000 evra nedeljno (11.000.000 po sezoni) za produženje ugovora, a i sa tom platom Nemac bi bio tek šesti najplaćeniji fudbaler u Premijer ligi iza Runija, Aguera, Jaje Turea, Azara i Davida Silve.

Čim potpišu novi ugovor sa Ozilom, čelnici Arsenala usmeriće pažnju ka Aleksisu Sančezu, Čileancu čiji ugovor takođe ističe 2018. i njega žele da obezbede dugoročno, napominje Bild.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar