Партизан вратио Јовичићу 100.000 евра, па га замијенио Благојевићем у Управи!

Првобитно су у привременом руководству црно-белих размишљали да Јовичића замене Миланом Обућином, али како тврди Журнал, закључено је да то није посао за генералног секретара. Избор је ипак пао на човека који је већ скоро деценију на челу рукометног клуба Партизан.

Фудбал 28.09.2016 | 12:30
Партизан вратио Јовичићу 100.000 евра, па га замијенио Благојевићем у Управи!
Доста прашине међу навијачима Партизана подигао је потез некадашњег потпредседникаМилета Јовичића који је пустио меницу клубу за дуг од 100.000 евра.

Генерални директор црно-белих Милош Вазура каже за Информер да је у међувремену клуб из Хумске исплатио тај новац, а истовремено Спортски журнал пише да је уместо Јовичића у привремену управу фудбалског клуба изабран Александар Благојевић, дугогодишњи функционер рукометне секције црно-белих.

“У понедељак поподне смо решили све у вези са меницом коју је пустио Јовичић, пошто смо му исплатили износ који је тражио“, рекао је Вазура за Информер.

Он је додао и да играчи и запослени у клубу не би требало да брину за плате јер ће новац добити до краја недеље.

Јовичић је пуштањем менице стао на жуљ остатку привремене управе клуба, која га је експресно заменила Благојевићем.

Првобитно су у привременом руководству црно-белих размишљали да Јовичића заменеМиланом Обућином, али како тврди Журнал, закључено је да то није посао за генералног секретара. Избор је ипак пао на човека који је већ скоро деценију на челу рукометног клуба Партизан.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар