Partizan vratio Jovičiću 100.000 evra, pa ga zamijenio Blagojevićem u Upravi!

Prvobitno su u privremenom rukovodstvu crno-belih razmišljali da Jovičića zamene Milanom Obućinom, ali kako tvrdi Žurnal, zaključeno je da to nije posao za generalnog sekretara. Izbor je ipak pao na čoveka koji je već skoro deceniju na čelu rukometnog kluba Partizan.

Fudbal 28.09.2016 | 12:30
Partizan vratio Jovičiću 100.000 evra, pa ga zamijenio Blagojevićem u Upravi!
Dosta prašine među navijačima Partizana podigao je potez nekadašnjeg potpredsednikaMileta Jovičića koji je pustio menicu klubu za dug od 100.000 evra.

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura kaže za Informer da je u međuvremenu klub iz Humske isplatio taj novac, a istovremeno Sportski žurnal piše da je umesto Jovičića u privremenu upravu fudbalskog kluba izabran Aleksandar Blagojević, dugogodišnji funkcioner rukometne sekcije crno-belih.

“U ponedeljak popodne smo rešili sve u vezi sa menicom koju je pustio Jovičić, pošto smo mu isplatili iznos koji je tražio“, rekao je Vazura za Informer.

On je dodao i da igrači i zaposleni u klubu ne bi trebalo da brinu za plate jer će novac dobiti do kraja nedelje.

Jovičić je puštanjem menice stao na žulj ostatku privremene uprave kluba, koja ga je ekspresno zamenila Blagojevićem.

Prvobitno su u privremenom rukovodstvu crno-belih razmišljali da Jovičića zameneMilanom Obućinom, ali kako tvrdi Žurnal, zaključeno je da to nije posao za generalnog sekretara. Izbor je ipak pao na čoveka koji je već skoro deceniju na čelu rukometnog kluba Partizan.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar