"Вијеира се много опустио, мислио да је једини"!

"Све што радиш на терену, врати ти се на утакмицама", каже спортски дирекор Црвене звезде, Блажо Раосављевић.

Фудбал 29.09.2016 | 08:30
"Вијеира се много опустио, мислио да је једини"!
Спортски директор Црвене звезде, Блажо Раосављевић, у интервјуу за Спортски журнал анализирао је форму појединих фудбалера црвено-белих у досадашњем току сезоне па, кренимо редом..

Џон Руиз?

"Дошао је неспреман, било му је потребно време. Уклапање странаца није лако. Звезда је велика и није лако кад се нађеш у таквој средини", истакао је Раосављевић и додао да од 22-годишњег Костариканца очекује још боље партије него у последње време, као и већи трансфер у будућности, него што је то био Ибањезов, који је продат Трабзону за 1,4 милиона евра.

Гелор Канга?

"Канга је радилица, много трчи, прилази саиграчу и увек тражи решења", рекао је спортски директор црвено-белих и, такође, навео да тек очекује да репрезентативац Габона покаже колико заиста може.

Томас Фибел (и Моуче)?

"Ту су. Надам се да ће да се подигну".

Пабло Моуче?

"Много је пао. И сам каже да не зна шта му је, свестан је да је непрепознатљив. Консултовали смо се са Робијем Просинечким када смо га доводили, рекао нам је да је чудо од играча. Период прилагођавања траје".

Додао је Раосављевић и да је Моуче "доведен с намером да направи превагу у Европи", али и да би сарадња већ у децембру могла да буде прекинута.

"Ако се договоримо, ништа није одлучено".

Подсетимо, Аргентинац је летос доведен на једногодишњу позајмицу из бразилског Палмеираса.

Уго Вијеира?

"Све што радиш на тренингу, врати ти се на утакмицама. Није баш био у форми. Очекујем да буде све бољи, значајан је играч. Орландић је много напредовао, сада Уго види да није неприкосновен. Много се опустио, мислио да је једини".

И поред лошије форме у доносу на прошлу сезону, у Звезди су спремни за продужетак сарадње.

"Хоћемо да продужимо уговор са Вијеиром, у супротном, може на зиму да направи договор са другим клубом. Постоји прича, али ништа конкретно", рекао је Раосављевић за "Журнал".

Мичел Доналд?

"Мало је пао, али се подигао. Беспредметно је да причамо о Доналду, један је од главних шрафова у нашој машинерији. Драго ми је да је успео и да постигне гол".

Александар Луковић?

"Подигао је форму. Изгледа да се добро слаже са Ле Талеком. Луковић је старији играч, потребно му је било мало времена".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар