"Vijeira se mnogo opustio, mislio da je jedini"!

"Sve što radiš na terenu, vrati ti se na utakmicama", kaže sportski direkor Crvene zvezde, Blažo Raosavljević.

Fudbal 29.09.2016 | 08:30
"Vijeira se mnogo opustio, mislio da je jedini"!
Sportski direktor Crvene zvezde, Blažo Raosavljević, u intervjuu za Sportski žurnal analizirao je formu pojedinih fudbalera crveno-belih u dosadašnjem toku sezone pa, krenimo redom..

Džon Ruiz?

"Došao je nespreman, bilo mu je potrebno vreme. Uklapanje stranaca nije lako. Zvezda je velika i nije lako kad se nađeš u takvoj sredini", istakao je Raosavljević i dodao da od 22-godišnjeg Kostarikanca očekuje još bolje partije nego u poslednje vreme, kao i veći transfer u budućnosti, nego što je to bio Ibanjezov, koji je prodat Trabzonu za 1,4 miliona evra.

Gelor Kanga?

"Kanga je radilica, mnogo trči, prilazi saigraču i uvek traži rešenja", rekao je sportski direktor crveno-belih i, takođe, naveo da tek očekuje da reprezentativac Gabona pokaže koliko zaista može.

Tomas Fibel (i Mouče)?

"Tu su. Nadam se da će da se podignu".

Pablo Mouče?

"Mnogo je pao. I sam kaže da ne zna šta mu je, svestan je da je neprepoznatljiv. Konsultovali smo se sa Robijem Prosinečkim kada smo ga dovodili, rekao nam je da je čudo od igrača. Period prilagođavanja traje".

Dodao je Raosavljević i da je Mouče "doveden s namerom da napravi prevagu u Evropi", ali i da bi saradnja već u decembru mogla da bude prekinuta.

"Ako se dogovorimo, ništa nije odlučeno".

Podsetimo, Argentinac je letos doveden na jednogodišnju pozajmicu iz brazilskog Palmeirasa.

Ugo Vijeira?

"Sve što radiš na treningu, vrati ti se na utakmicama. Nije baš bio u formi. Očekujem da bude sve bolji, značajan je igrač. Orlandić je mnogo napredovao, sada Ugo vidi da nije neprikosnoven. Mnogo se opustio, mislio da je jedini".

I pored lošije forme u donosu na prošlu sezonu, u Zvezdi su spremni za produžetak saradnje.

"Hoćemo da produžimo ugovor sa Vijeirom, u suprotnom, može na zimu da napravi dogovor sa drugim klubom. Postoji priča, ali ništa konkretno", rekao je Raosavljević za "Žurnal".

Mičel Donald?

"Malo je pao, ali se podigao. Bespredmetno je da pričamo o Donaldu, jedan je od glavnih šrafova u našoj mašineriji. Drago mi je da je uspeo i da postigne gol".

Aleksandar Luković?

"Podigao je formu. Izgleda da se dobro slaže sa Le Talekom. Luković je stariji igrač, potrebno mu je bilo malo vremena".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar