Да ли знате с којим нападачем је Видић обожавао да игра?

Брз је, агресиван, сваки тим би га пожелео! Још једна занимљива изјава Немање Видића...

Фудбал 02.10.2016 | 20:00
Да ли знате с којим нападачем је Видић обожавао да игра?
Вратио се Немања Видић на свој Театар снова после дужег одсуства и одмах изазвао бурно интересовање бројних медија.

Већ је легендарни капитен Манчестер јунајтеда и Црвене звезде говорио и хвалио потенцијалног наследника Ерика Бајија британској штампи, а онда је издвојио мало времена да каже коју реч и о некадашњем саиграчу Чичариту Ернандезу. 

Мексички новинари искористили су прилику да Видића питају каква је искуства имао са садашњим голгетером Бајера из Леверкузена, а баш као и у случају Бајија, падале су само похвале.

„Чичарито је одличан играч, врхунски нападач. Било му је можда мало теже у Манчестеру, али Јунајтед је велики клуб и све се мења, од тренера до играча, па и осталих ствари“, каже амбасадор Црвених ђавола.

Ипак, Чичариту се за четири године боравка у Јунајтеду није дало да израсте у хероја Олд Трафорда. Бар не сталног. Ернандез је више имао улогу џокера који чешће улази с клупе. И умео је да донесе радост клубу. Ни у Реалу се није снашао, али је у Бајеру процветао. Због тога Видић не крије да је поносан на Мексиканца што је ипак успео да у Бајеру покаже пун потенцијал.

„Он је велики професионалац, увек тренира напорно и јако. Играо сам с њим и против њега и показао је велики квалитет. Чичарито је врста играча коју сваки тим жели да има. Он је један од најбољих нападача с којим сам играо. Брз је, агресиван и јасно је зашто га траже бројни клубови. Сада добро игра у Бајеру и јако сам поносан на њега“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар